Viralno

PrethodnoSljedeće

Evo napokon nam je netko objasnio kako se udvarati ženama bez da ispadneš najveći ljigež

Još se nije rodio muškarac koji je otkrio tajnu kako se pravilno udvarat. Ono što je upalilo kod jedne, kod druge može uzrokovati poriv da joj dlan brzopotezno dodirne tvoj lijevi obraz. A u doba #MeToo pokreta muškarci su dodatno obeshrabreni po pitanju udvaranja.

Situacija je ozbiljno zabrinula i gospodina Aleksandra Stankovića koji u očaju već zadnje dvije gošće ispituje: “Postoji li razlika između udvaranja i seksualnog uznemiravanja?” u nadi da će dobiti konkretan odgovor na pitanje što je dopustivo, a što nije.

Gospodine Stankoviću i ostali zbunjeni dečkići, ne pitajte se više, odgovor se krije u ovome videu, i puno je jednostavniji nego što ste mislili.

Eto, gospodo. Stvar je, kao što smo rekli, jednostavna. Ako izgledaš kao Tom Brady, malo toga ne prolazi. U principu, sve se svodi na teoriju Dobler-Dahmer iz How I Met Your Mother. Kako je Ted Mosby objasnio svojim prijateljima –   Ako su oboje zainteresirani jedno za drugo, tada velika romantična gesta djeluje: Dobler; ali ako jedna osoba nije zainteresirana, ta ista  gesta te čini ludim poput serijskog ubojice: Dahmer.” Za daljnje objašnjenje prilažemo još jedan video koji će riješiti sve vaše nedoumice.

A ako se i dalje pitaš: “Kako da znam sviđam li joj se?” , odgovor je također jednostavan – ne sviđaš joj se. U suprotnome bi znao.

TAGOVIHIMYM seksualno uznemiravanje tom brady upucavanje