Fotke

respect

PrethodnoSljedeće

Ako Bill Gates može čekati u redu, možeš i ti!

Čekanje u redu jedna je od većih životnih tlaka i nitko u tome ne uživa. Vezano uz ovu konstataciju možemo ljude podijeliti na dva tipa: oni koji će pristojno stati iza zadnje osobe u redu i čekati, i š**** koji će se na neki način pokušati progurati kroz red.

Ovim drugima imamo dvije stvari za reći: prva je- nitko vas ne voli, i druga- ako jedan Bill Gates može stati u red i čekat, tko si ti da se guraš?

Sad kad smo to izbacili iz sebe, možemo na vijest dana.

Jedan od najbogatijih čovjeka na svijetu, vrijedan oko 100.000,000.000 dolara,  osnivač Microsofta Bill Gates, uočen je kako čeka u redu za burger ispred lanca brze hrane Dick’s u Seattleu. U crvenom džemperu i s rukama u džepovima, strpljivo je čekao na narudžbu.

Fotku je na Facebook postavio bivši zaposlenik Microsofta Mike Galos, a do sada je prikupila više od 18.000 like-ova i preko 15.000 share-ova.

“Kad si vrijedan oko 100.000,000.000 dolara, vodiš najveću humanitarnu organizaciju u povijesti svijeta i čekaš u redu za burger, pomfrit i Colu u Dick’su kao svi mi… Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući”, napisao je Galos.

Lako za pozera u Bijeloj kući, kod nas se ovako ponaša svaki drugi seljak koji vozi BMW, a tata mu toči benzin.

Galos je kazao kako je Gates nevjerojatno skroman kada je u pitanju njegovo veliko bogatstvo i status slavne osobe.

“Bill ne voli pozornost, ali je prijateljski raspoložen i razumije da je pomalo zvijezda… Pričao sam s njim ranije na nekim zabavama, ali ga ne znam dovoljno dobro da mu priđem ovako”, ispričao je Glaos, prenosi Daily Mail.

Svaka čast.

 

TAGOVIbill gates

Komentiraj