Fotke

old jimmy at it again

PrethodnoSljedeće

Bog svemira, glumac i slikar Jim Carrey je razljutio Mussolinijevu unuku svojom slikom “velikog vođe”

Jim Carrey je oduvijek bio lik i pol, ali u posljednje vrijeme sumnja u statuse celebrityja, analizira postojanje te slika slike politički nabijenog sadržaja. Nismo sigurni što da mislimo o njegovoj likovnoj umjetnosti ni motivima, ali posljednje djelo je ozbiljno naljutilo Mussolinijevu unuku.

Alessandra Mussolini je članica Europskog parlamenta, a uz Berlusconija (FORZA MILAN) je članica desničarske stanke Forza Italia. Njen djed je bio diktator, poglavar nacionalne fašističke stranke, jedan od glavnih aktera Drugog svjetskog rata i općenito mutan lik čvrstih uvjerenja.

Jim Carrey je na Twitteru podijeli vlastitu sliku ubojstva Mussolinija i njegove ljubavnice. Slika je nastala na temelju fotografije na kojoj dva tijela vise i pretučena su do neprepoznatljivosti.

Caption? Znate što znači.

Alessandra Mussolini se uzrujala i nazvala je Carreya gadom.

Carrey nije odgovorio. Još.

Neki drugi ljudi su odgovorili, a Alessandra je nastavila odgovarati na tweetove jezikom nedostojnim zastupnice europskog parlamenta, ali kad znamo kakvi likovi završavaju tamo iz naših redova – ništa nas više ne čudi.

Usput, “dama” redovito retweeta postove velikog uma 20. i 21. stoljeća – Donalda J. Trumpa (ovo J. je skraćeno za Jebeni).

I tak… Šta ima kod vas?

TAGOVIfašizam jim carrey mussolini slikar

Komentiraj