Fotke

Ay mamacita

PrethodnoSljedeće

Christie Brinkley ima 61 godinu i izgleda savršeno

Čak i Lindsay Lohan izgleda starije od Christie Brinkley.

Christie Brinkley je američka glumica i model. Postala je svjetski poznata u kasnim sedamdesetima prošlog stoljeća kada je tri puta zaredom bila na naslovnici Sports Illustratedovog Swimsuit izdanja.

25 godina je bila zaštitno lice CoverGirla što predstavlja najduži kozmetički ugovor s nekim modelom u povijesti, a nakon što je ugovor završio, CoverGirl je s dodatnim kešom osigurao još jedan Brinkleyin potpis za liniju proizvoda za dame u najboljim godinama. Udavala se četiri puta, jedan od izabranika njenog srca je bio i Billy Joel. Vjerojatno ste ju i vidjeli u nekom od njegovih spotova.

2008. godine je objavljeno kako je njezino bogatstvo procijenjeno na 80 milijuna dolara.

Kako je njena karijera počela? Otkrili su je u poštanskom uredu u Parizu. Danas izgleda savršeno, gotovo nitko ne bi pogodio da ima 61 godinu. Hejteri na društvenim mrežama se često javljaju i komentiraju kako bi i oni izgledali tako dobro da imaju novaca kao Christie. Još samo jedan izgovor da ostanu na svojim guzicama dok čiste kantu sladoleda.

“Ono što jedeš i kako vježbaš, sve to igra ogromnu ulogu u tome kako se osjećaš, a i kako izgledaš. I osmijeh. Osmijeh će odmah učiniti vaše lice privlačnijim i također oslobađa endorfine.”

Ne krije da je probala različite tretmane, ali i dalje voli prirodno.

“Probala sam Botox u čelo, ali nisam fan. Neću to više nikad napraviti. Ne sviđa mi se klaustrofobičan osjećaj kad ne mogu napraviti sve što želim sa svojim obrvama.”

Moramo priznati kako nam je drago što je, usprkos svojim godinama, objeručke prigrlila tehnologiju pa tako ima i jedan od najaktivnijih i najpozitivnijih Instagram računa koje smo vidjeli. Najdraža nam je ipak ljetna sezona kada možemo sliniti nad njenim odmorima, ali i izdanjima u bikiniju.

 

 

 

 

Mama i kći – Alexa Ray Joel

 

 

 

 

Christie i Questlove iz The Rootsa

 

 

 

 

Nismo baš sigurni o čemu bismo pričali s njom jer ne znamo puno o Kennedyevoj administraciji i nismo svjedočili čovjekovom slijetanju na Mjesec, ali voljeli bismo provesti neko vrijeme u njezinom društvu.

Čini se kao topla i draga osoba, a ne odmaže ni to što je prekrasna.

TAGOVIchristie brinkley gilf godine guzice mame milf seksi sise žene

Komentiraj