Fotke

dosta hrabro

PrethodnoSljedeće

Fotka nepoznatog mladića koji je stao gol pred tramvaj inspirira internet

Fotka mladića koji je u petak oko 6 ujutro stao pred tramvaj, zaustavio promet, skinuo gaće te pokazao svoju “alatku” kruži internetom već nekoliko dana.

Don’t do school, stay in drugs from r/croatia

Index.hr donosi izjavu žene koja je snimila fotke:

“Sjedila sam i tramvaj je naglo zakočio, mislila sam najprije da je neki kvar, no onda je vozač rekao da ćemo se morati strpjeti dok dođe policija jer netko stoji gol ispred tramvaja. Morala sam to vidjeti na svoje oči pa sam izašla van i ugledala mladića spuštenih hlača kako stoji pred tramvajem. Dobacila sam mu da bih ja zaista voljela otići na posao te da makar prijeđe na drugu stranu ceste, a on se okrenuo, nasmijao i rekao: ‘Vi biste na posao?’ i nastavio tako stajati i gestikulirati vozaču.”

Ovaj nesvakidašnji prizor prouzorkovao je lavinu komentara na Redditu koji se mogu podijeliti u 2 grupe: oni koji komentiraju “veličinu alatke” i oni koji ga brane jer je vani hladno.

To nije alatka, to je nastavak za inbus, četrnaestica.”

“Veći pixel od alatke.”

“Istina bog meni se smanji dok je hladno. Jos ak sam pijan onda se sakrije ko tito na drvaru.”

“Neki put me bude sram kaj sam iz Hrvatske….

Ali sad nije taj slučaj #respekt”

“Da, previse alkohola u krvi i sad nazalost momak ispasta radi pijane veceri. Also kao vrsta smo zbilja fascinirani penisima. Toliko komentara po portalima oko tudjeg penisa posebice od likova. Prosjecan hrvat je bas izvanprosjecno opcinjen penisima.”

Pet minuta slave ili srama, ovisno kako na to gledate, ali čini se da će se ovog izlaska sjećati čitava Hrvatska osim mladića na slici.

TAGOVIizlazak tramvaj zagreb

Komentiraj