Fotke

Hvala Internetima

PrethodnoSljedeće

Kim Kardashian, kraljica toples selfija, pronašla pojačanje u poprsju Emily Ratajkowski

Kim Kardashian zna kako podići prašinu, a ovaj put joj je pomogla još jedna bomba.

Nakon veličanstvene prošlotjedne fotke Kim Kardashian i njezinog kukanja kako nema što odjenuti, pokrenula se lavina koja je podijelila internet na dušebrižnike koji su protiv ikakvog oblika golotinje (čak i onog cenzuriranog) te osobe kojima ovakvi potezi nimalo ne smetaju. Čak štoviše – odobravamo ih i navijamo za što više njih.

Ovo je prošlotjedna fotka:

When you're like I have nothing to wear LOL

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A ovaj tjedan je Kim, stručnjakinja za publicitet, odlučila poduplati naše zadovoljstvo pa je pozvala i prekrasnu Emily Ratajkowski da joj se pridruži u “nemamo što odjenuti iako smo bogate pa evo slika cenzurirane sise” pokretu.

When we're like…we both have nothing to wear LOL @emrata

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I evo – internet se opet dijeli, neki ih optužuju za hrabrost uz povike “You go, Glenn Coco”, a neki ih optužuju za smrt svega milog.

Emily Rata se pobunila na Twitteru uz sljedeći tweet:

Bez obzira koliko su naša tijela seksualna, moramo same imati slobodu izabrati kada i kako ćemo izražavati svoju seksualnost.

Piers Morgan, CNN-ov voditelj je rekao da je zahvaljujući ovoj fotki feminizam mrtav. Kasnije se pravdao kako nije toliko problem u toplesu koliko u srednjem prstu pokazanom milijunima stranaca. Piersa ne volimo, a ženske grudi volimo tako da ćemo ovim damama oprostiti čak i ako su baš nama pokazale srednjak.

I najdraža misao dana: Kim i Emily su bile u istoj prostoriji kako bi jedna drugoj, ali i svijetu pokazale grudi. Hvala ti, svemoguće Čudovište od špageta.
Screenshot_5

TAGOVIfeminizam kim kardashian sise

Komentiraj