Fotke

Fotogenične i popularne

PrethodnoSljedeće

Najpraćenije žene na Instagramu uopće ne izgledaju loše

Pet najpraćenijih celebritya na Instagramu. Sve su seksi, lijepe i uspješne. Mislite da znate tko je na prvom mjestu?

5. Selena Gomez

Prati ju 40.7 milijuna ljudi.

Njezinoj popularnosti je svakako pridonijela drama khm ovaaaj veza sa sotoninim leglom Justinom Bieberom, ali i sama po sebi je malena, slatka i odaje dojam one krasne i pristojne mlade dame kao što je nekoć bila i djevica Britney prije nego smo saznali da je lijegala i lagala.

So happy! My Fall #adidasneo collection is finally out! Follow @adidasneolabel to find out where to get it.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Make up and photography by @byjakebailey

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

4. Ariana Grande

Prati ju 40.8 milijuna ljudi.

Ariana Grande i nije toliko grande. Ovo ste vjerojatno čuli tisuću puta, a mi ponavljamo. Upravo to je ono što je odlično kod nje. Izgleda kao tinejdžerica (tko ne voli tinejdžerice, osamnaestogodišnje tinejdžerice naravno), a već je zagazila u dvadesete. Matora je uspješna u tom što radi iako bismo radije da se posveti samo fotografiranju za Instagram i časopise jer njezinu “glazbu” uglavnom ne možemo podnijeti.

 

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

3. Taylor Swift

Prati ju 42.1 milijun ljudi.
Nemoguće da je ona samo ljudsko biće. Ili je božica ili je vještica, ali nešto nadnaravno sigurno je. Kako drukčije objasniti opčinjenost čitavog svijeta s njom? Čak je i The Rock njezin obožavatelj. The Rock koji bi trebao slušati samo hip hop i heavy metal. Moramo priznati da je slatka, obožavamo njezino namjerno čudno plesanje, jedina šteta je što uglavnom uz to plesanje uvijek čujemo i njezine pjesme. Zato nam je njezin Instagram super – gledamo u beskonačnost, a ne čujemo ni najmanji zvuk.

Syd and me tonight. @Echosmith #1989TourPhilly

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Montreal, miss you already.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

2. Kim Kardashian

Prati ju 42.8 milijuna ljudi

Ova gospođa ima kvalitetno izrežiran život, sextape s jednim glazbenikom, brak s drugim glazbenikom, jednu od najuspješnijih igara za smartphone i čitaaaaave sefove zlata, dolara i tko zna kakvih drugih sredstava plaćanja. Osim svega navedenog, izgleda jako dobro i uopće se ne srami pokazati svoje adute – veliku, okruglu guzu i *isti epiteti kao i za guzu* grudi. Neki će reći “to je sve šminka i fotošop”, ali njezinih skoro 43 milijuna followera uopće nije briga.

42 mil

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Chillin #VogueSpain #KimNoFilter

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

1. Beyonce

Prati ju 43 milijuna ljudi.

Zar je itko sumnjao? Kraljica B je cijelo pakovanje (ako namjerno nespretno prevodimo englesku frazu). Izgleda nevjerojatno, predivno pjeva, a zna i plesati. Njezini live nastupi su uvijek fantastični. Znate li vi koliko je teško toliko puno plesati i kretati se po pozornici i uistinu otpjevati ono što Beyonce uspije otpjevati? Onda netko hvali Adele koja sjedi čitavo vrijeme i tuguje. De napravi koji plesni pokret pa da onda vidimo besprijekornost tvog glasa, ti tugaljiva Britanko.

Beyonce je predivna i jedinstvena, jedina istinska globalna zvijezda današnje glazbe koja će zadovoljiti i površne i one koji kopaju malo dublje, a svejedno su u stanju prihvatiti mainstream glazbu. Surfboard, surfboard.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

TAGOVIbeyonce guzice Instagram kim kardashian seks selena gomez sise taylor swift

Komentiraj