Viralno

Dakle, može veće

PrethodnoSljedeće

FOTO Ovi memeovi su urlanje – pogledaj kako izgleda prava “oversized” odjeća

Naslovna fotografija: @itsmaysmemes/Instagram

Naša fascinacija ljudima neće nikad nestati, bilo da s radi o dobrim ili lošim stvarima. Ovaj put je ponovno jedna “dobra stvar” u pitanju.

Vogue Paris je na Facebooku podijelio sadržaj Instagram profila @itsmaysmemes. I da, pratimo Vogue Paris, ne sramimo se toga i što sada? Da nije bilo njega sada ne bismo uživali u ovom urlam-brate-stvarno-kako-dobro-kako-je-to-napravila-baš-je-urlanje smiješnom sadržaju.

Vlasnik računa i autor svih sadržaja je 18 godišnja May s Hawaiija.

Jednostavno rečeno, May je odlučila editirati fotografije na kojima povećava odjeću koju nose modeli i slavn zvijezde. Kada samo napišemo da “povećava odjeću” vjerujemo da ne možete percipirati koliko ona “razvuče” tu odjeću van proporcija normalnog (iako je u današnjoj modi općenito teško pričati o normalnom).

Želite vidjeti kako Justin Bieberu, Kanye Westu, Tyler the Creatoru i Pharrellu stoji odjeća u kojoj izgledaju kao trogodišnjaci koji su obukli tatinu puffer jaknu? E, ovo ga, profil za vas.

Shvatit će te da uvijek može biti još više oversized odnosno predimenzioniranije.

Ove memeove ne možemo prepričati niti opisati, a da nas shvatite ozbiljno. Najlakše bi bilo kada biste ih sami pogledali. Mislimo da biste samo tada shvatili koliko je ovo genijalno i urnebesno u isto vrijeme.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ??? (@itsmaysmemes)


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ??? (@itsmaysmemes)


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ??? (@itsmaysmemes)

TAGOVImeme