Viralno

znaš tko je

PrethodnoSljedeće

GAME OVER Imamo prvi video koje je prešao 10 milijardi pregleda na YouTubeu

Izvor: Youtube Screenshot

Odeš na Spotify i sa strane u desktop aplikaciji vidiš frendicu iz srednje, sada ženu u ranim tridesetima kako sluša Baby Shark. Do toga je došlo!

Baby Shark postao je najgledaniji YouTube video svih vremena. Prvi je video koji je dosegao brojku od 10 milijardi pregleda. Riječ je o pjesmi koja zaluđuje djecu, a izluđuje roditelje.

Prvi put pjesma je objavljena 2016. godine, postavši najgledanijim dječjim glazbenim videom na YouTubeu, prije nego što je 2020. nadmašila popularni hit „Despacito“ Luisa Fonsija kao najgledaniji video na platformi uopće.

Do veljače 2021. Baby Shark imao je više pregleda od cjelokupne ljudske populacije Zemlje. Da se njegovih 10 milijardi pregleda reproducira uzastopno trajali bi više od 41 tisuće godina. No unatoč tome što je gledaniji od Despacita, hit Luisa Fonsija i dalje ima najviše lajkova kojih broji više od 47 milijuna, dok Baby Shark ima „samo“ 33 milijuna lajkova.

Možda je problem u tome što roditelji niti približno ne vole ovu pjesmicu kao klinci. Baby Shark je ujedinio djecu diljem svijeta u ljubavi prema ovom hitu, a jednako tako je ujedinio roditelje u njihovoj želji da je nikada više ne čuju.

Stisni play dolje, nabij još malo viewsa za ovo viralno čudo.

TAGOVIBaby Shark despacito google pregledi viralno youtube