Viralno

el ou el

PrethodnoSljedeće

Glumac koji je glumio Night Kinga u GoT-ju ismijava Trumpa i njegovu “pobjedu” na najbolji mogući način

Glumac koji je glumio Night Kinga u seriji Game of Thrones se zove Vladimir Furdik. Nismo mu nikad vidjeli pravu facu bez šminke i digitalnih efekata, ali je njegov lik bio jedan od prepoznatljivijih i omraženijih likova u suvremenijoj televizijskoj povijesti. Uz Donalda Trumpa. Koji je stvaran lik pa je to veći problem.

Night King se prvo pojavio u četvrtoj sezoni gdje ga je glumio Richard Brake, a Furdik je preuzeo ulogu u šestoj sezoni. Znamo koliko je Night King bio moćan, a posljednja borba protiv njega i njegove vojske na kraju osme sezone je trebala biti najveći televizijski događaj ikad. I dalje ga pamtimo, ali uglavnom po tom da smo naprezali oči da išta vidimo u mračnim kadrovima te po bodežu Aryje Stark koji je završio u Night Kingu. Spoiler alert, oh da, zaboravili smo vam reći.

Upravo taj detalj je temelj Furdikovog ismijavanja Trumpa na Twitteru.

Prije nego su glasovi izbrojani (čak par dana prije), Trump je proglasio pobjedu na što je Furdik dodao “I WON THE BATTLE OF WINTERFELL, BY A LOT”. Svatko tko je gledao seriju zna kako je zapravo završilo. Sviđaju nam se šale na račun Trumpa, a i bit će nam još draže kada mu napokon maknu sve ovlasti i kad njegov Twitter račun više ne bude zaštićen pa će ga ova društvena mreža moći blokirati, brisati mu tweetove s lažnim informacijama, a sigurni smo da će moći biti i kažnjeno gonjen bez imuniteta kakav je uživao kao Head of State.