Viralno

FEELING CONFUSED

PrethodnoSljedeće

HOROR: Ovo je 7 najpopularnijih videa na YouTubeu u regiji u ovom trenutku (zaključak: nismo u trendu)

Ponekad se osjetimo malčice starima i poželimo biti u trendu. Kako više i ne znamo kako se to radi, odlučismo kliknuti na “u trendu” ikonicu na YouTubeu nadajući se da će nam dati odgovore o tome što je danas popularno u Hrvatskoj i regiji. Priznajemo, plašili smo se rezultata, ali ono što smo vidjeli teško je uopće opisati.

Jedino saznanje do kojeg smo došli je to da uopće nismo u trendu. Donosimo vam sedam najpopularnijih videa u regiji danas da provjerite koliko ste vi u trendu. Ako imate 7/7 ljubazno vas molimo da nas prestanete pratiti jer ste se očito izgubili gore nego Crvenkapica.

  1. Baka Prase – ImaM vremena za to

Na prvom mjestu nalazi se pjesma pod nazivom “Imam vremena za to” nekog lika iz susjedne nam Srbije (bar mislimo, nismo htjeli guglati), koji se odlučio nazvati Baka Prase. Pjesma ima gotovo 2 i pol milijuna pregleda na čemu bi mu pozavidjela i Rozga i Šuputica, a i Huljić se definitivno pita kako se on nije sjetio ovakvih rima.

Baba Prase nas uvodi u svoj emotivno-duševni svijet sljedećim stihovima…

Ti si sve u životu mom
U srcu udaraš ko grom
A mi nismo zajedno
A ja se nadam da
Ti još nisi videla
da sam za tebe ja
Tako privlačan i mlad
Sa tobom bih ja pravio bebe
I kako ne vidiš da mislim samo na tebe
Nisam milia ali zbog tebe biću treper

Aaa, to je dakle taj trep o kojem svi nešto pričaju. U redu je, trendseteri.

Top komentar: Imas ju bako, svi smo uz tebe??

2. Zvezde Granda – Cela emisija 01 – ZG 2019/20 – 21.09.2019.

Na broju dva najpopularnijih YouTube sadržaja u regiji nalazi se cela emisija ‘Zvezde Granda’. Oprostit ćete nam što ju nismo celu i pogledali, ali plata nam nije dovoljno velika da si nanosimo tolike duševne boli.

Ono što smo vidjeli na preskokce je da je glavni sponzor ove emisije gel Venogel za bolne i otečene vene, da iz mode još uvijek nisu izašle šljokice, ring naušnice, smokey eyes i vruće minice kratke. Tu su dakako i štikle na visoke pete radi kojih sigurno pucaju vene, što ajde makar objašnjava sponzora emisije. Što se tiče glazbe, odjednom se stihovi Babe Praseta čine kao šekspirova poezija.

Top komentar: “Hrvati pevaju narodnjakr a Srbi Olivera Dragojevica”

 3. Tanja Savic x Corona – Laga Laga – (Mashup) – Alexandra & Matrix Band vs Joce Panov

Na trećem mjestu nalazi se nekakav mashup hitova s Balkana koje pjevaju gospodična koja se zove Alexandra i gospodin imena Joce. Alex i Joce stoje jedan nasuprot drugoga, između njih mikrofon dok oni jedno drugom pjevaju, gledaju se i lagano plešu. Ukoliko želite obnoviti svoju playlistu, ne trebate potezati za mobitelom i Shazamom jer se imena pjesama prikazuju na videu.

Top komentar: “Kad ovaj zapjeva crni sin, dodje mi da samog sebe gurnem niz stepenice.”

4. Tërmeti tmerron gazetaren në studion e lajmeve të RTV Ora

Ne razumijemo. Kao ni ostatak ekipe u komentarima koji se pita: “Kog kurca mi ovo izlazi kao predlozeni video?” Nije jasno kako ni Hrvatima, tako ni susjedima iz Srbije, Bosne i Crne Gore.

5. TRI LUDA VOJNIKA I NJIHOV GLUPI PLAN

Tek smo na broju 5 zažalili što smo se u ovo upustili. Ovaj očajno glup i dosadan video s preko 300.000 pregleda savršeni je dokaz koliku moć na društvenim mrežama imaju klinci kad zajedničkim snagama krenu nabijat preglede. Rezultat: trending video na tvome homeu.

No dobro…kad smo ga već pogledali, da rezimiramo stvari. Tri prijatelja pod kreativnim nazivom FRIENDS smišljaju jednako kreativne skečeve, a u ovom konkretno “glume” tri vojnika koja se pripremaju na obranu od nepoznatih neprijatelja koji dolaze “i od gore i od tamo i od vamo i levo i desno”. Glavna fora ove 5-ominutne noćne more je kad najmanji klinac ode srat, a prijatelj mu dođe s leđa glumeći neprijatelja i zahtjeva od njega da kaže na glas kako je peder inače će mu “prosut ovaj sanžer uglavu”.

Volimo cringe stvari, ali ovo je apsolutni debakl. Top komentar: “Super video super glumite.”

Znam da smo napisali top 7 trending videa, ali oprostit ćete nam što smo nakon zadnjeg uratka odustali. Šest i sedam su ionako samo pjesme neke Tanje Savić i Jale Brata. Ono što nas malčice tješi je što ni jedan video nije iz Hrvatske. Susjedi, WTF?

TAGOVItrending youtube