Viralno

uhljeb gaming

PrethodnoSljedeće

I ovo je Hrvatska! Dobio posao u državnoj službi, pitao što da igra na poslu

Izvor: Shutterstock

Jedan korisnik prigodno nazvan Doktor Svemira je na Redditu izazvao čitavu lavinu komentara. Naime, objasnio je kako je dobio posao u državnoj službi, ali ne radi se puno pa traži preporuke za PC igre koje će moći igrati na slabijim računalima. Nakon što je “jedan portal” objavio članak o slučaju, objava je izmijenjena u sljedeće.

U kasnijem komentaru u izvornoj raspravi je i dodao kako je završio ekonomiju, učlanio se u HDZ te je dobio posao u roku mjesec dana.

U trenutku pisanja ovog teksta, rasprava broji 212 komentara. Neki komentari još stoje, a neki su editirani kao znak protesta protiv jednog hrvatskog portala. Hakiranje u 2021. godini. Najdraži komentar nam je glasio – “Prvo, jebem ti mater uhljebsku, drugo simcity”, ali je i on editiran.

Naša spolovila nisu spomenuli. Još.

Neki su mu rekli kako je po zakonu obvezan igrati solitaire kao državni službenik, neki ga mrze, a neki žele biti kao on.

Jedan korisnik mu je postavio pitanje kakva su to računala na kojima može instalirati vanjske programe bez administratorskih ovlasti, Direktor Svemira je odgovorio kako je glavni administrator već pred penzijom pa mu on pomogne oko nekih problema “jer ga je vrime pregazilo”. Naravno, i taj je komentar editiran kako bi zapaprili “jednom hrvatskom portalu”.

Bilo je zanimljivih prijedloga za gejmanje koje bi svaka osoba sa nešto starijim i slabijim računalom trebala uzeti u obzir. Našlo se svega – od Football Managera, do Age of Empiresa do Sim Cityja i ostalih poznatih starijih naslova.

Nama najzanimljivije komentare i preporuke možete pogledati u galeriji.

10
Galerija

Cijelu raspravu pogledajte OVDJE. Ako uspijete razabrati što je editirano, a što nije.

I ovo je Hrvatska! Dobio posao u državnoj službi, pitao što da igra na poslu