Igre

Besplatno uvijek može

PrethodnoSljedeće

Free PS+ igre – prosinac

Naslovna fotografija: PlayStationGrenade/YouTube

Napokon su ponovno tu – naslovi besplatnih igara koje će biti dostupne od prvog utorka u prosincu. Prosinac je prvi mjesec koji nam nudi i PS5 naslove. Nažalost, u svijetu se ne nudi dovoljno PlayStation 5 konzola. Najvruća roba u svjetskoj potražnji. Ako niste voljni odvojiti par tisuća kuna više od “normalne” cijene onda ćete čekati kao i mi.

Dok čekate možete igrati nove besplatne PS4 naslove ili ako ste sretan vlasnik petice možete sve.

Ovaj mjesec od naslova za PS4 i PS5 imamo:

Worms Rumble

Ako ste ikad igrali Wormse onda znate koja je ovo hitčina od igre. Vratili su se u svom 2.5D obliku. U tim dimenzijama koje su više 2D, nego 3D ćete se s crvima boriti u battle royale stilu. Dap, crvi su sada uletjeli u taj žanr i imamo nekakav predosjećaj kao da bi mogli biti jednako zabavni kao kad su se pojavili na sceni super davno… Jako davno… Ajme kako smo stari…

Just Cause 4

Square Enixov akcijski sandbox hit. Realno, ovu igru nitko ne igra zbog priče, nego lude fizike u igri. Možete sve ikad dići u zrak, raznijeti stvari, letjeti zauvijek zbog svoje posebne batmanovske kuke. Uz sve ludorije prethodnih dijelova su još dodali vremenske nepogode poput tornada. Kao da nije bilo dovoljno ludo i bez toga.

Ako ste ikada htjeli raketama poslati kravu u zrak i letjeti za njom – napokon to možete napraviti.

Ovu zabavu vrijedi isprobati i još k tome je free. I da, ima kao nekakva priča, vi ste tajni agent i to, ali ju nikad nismo poslušali do kraja.

Rocket Arena

Novi battle royale naslov. Ako volite Fortnite stil grafike, battle royale žanr i bacače raketa – ovo je naslov za vas. Nije super prošao što se tiče recenzija, ali realno – zašto ne bismo isprobali. Ocjene i diplome nisu mjerilo znanja i kvalitete. Vjerujemo da se to prenosi i na igre.

Ovomjesečni naslov koji je isključivo dostupan na PS5:

Bugsnax

Već smo nekoliko puta pisali i ovom naslovu. Vi ste nekakva humanoidna bića koja jedu hranolike kukce. Još k tome što pojedete – to fizički postajete. Vi kao glavni lik hranite mještane s tog otoka tim kukcima i dio po dio ih pretvarate u čudna stvorenja s karakteristikama popularnih hranidbenih proizvoda. Da, prečudno je.

TAGOVIPS+ PS4 ps5