Igre

Uloži pametno

PrethodnoSljedeće

Nabavio si Switch? Ovo je TOP 7 igara koje trebaš imati

Naslovna fotografija: Screenshot

Znamo da su Microsoft i Sony izbacili nove konzole, ali Nintendo još uvijek nije za baciti. Switch i dalje nudi jako puno toga što Xbox i Sony neće još neko vrijeme.

Mi smo ponosni vlasnici Switcha i jer znamo što se nama sviđa, vidimo ocjene igara na internetu mislimo da možemo govoriti drugima što trebaju kupovati.

Switch igre su jako skupe i treba dobro razmotriti replay vrijednost kao i multiplayer mogućnosti pri izboru. Mi smo uzeli sve u obzir i odabrali zlatnu sedmorku s kojima ne možete pogriješiti. Zašto nije TOP 5 ili TOP 10 se pitate? Zato što je pet premalo, a 10 previše. U drugu ruku, ovo je idealna prilika da napravite TOP 10 tako da dodate 3 naslova koja smo možda izostavili kao primjerice Animal Crossing. Dap, želimo vam odmah dati do znanja da nismo ljubitelji ove igre odmah u startu.

Ne trošimo puno vremena, nego se bacimo na posao. Ovo će biti “Realno, ako nemaš ovo na Switchu, zašto imaš Switch” članak. Također, poredak nije bitan jer bi trebao sve imati. Samo kažemo…

1. Super Mario Kart 8 Deluxe

Realno, ako nećeš imati Mario Kart na Switchu zašto imaš Switch? Nintendo 64 emulator je povremeno još uvijek u uporabi zbog Mario Karta. Jednostavno rečeno ovo je vazda zeleni naslov, a i vazda ne razočaravajuć.

2. Super Smash Bros. Ultimate

Ako se ne možeš pošteno pokefati s prijateljima, zašto ona imaš Switch? Najbolja “tuča” na Switchu, ali i Nintendu općenito. Raznolikost likova je veliki plus. Još ne kužimo točno kada smo pobijedili protivnika i što postotci znače, unatoč tome što godinama igramo SSB, ali nema veze. Bitno da pobjeđujemo i da je zabavno. Mislim, nema tu prevelike filozofije – gurni protivnika van terena i kraj.

3. Super Mario Party

Nećeš svaki put imati goste kojima ne moraš 20 minuta objašnjavati koja tipka radi što. Za takve ljude je dobro imati alternativu da gejmate, ali na razini da se svi zabavljaju. To je Super Mario Party – “glupe” i “lude” igre za smijanje. Ne možeš imati Switch, a da nemaš ovu igru…

4. Pokemon Sword/Shield

Treba li ovdje uopće išta napisati? Halo! POKEMON… Tko nije htio biti najveći kao nikad do sad. Mislimo da smo preskočili samo 3 igre čitave franšize i to u periodu kad emulatori više nisu mogli držati korak s Nintendovim prijenosnim čudima. Ovo im nije creme de la creme, ali definitivno nije za baciti. Btw na početku uzmite onog vatrenog zeca, najjači je.

5. The Legend of Zelda: Breath of the wild

Ova igra je doslovno prikaz i dokaz što Switch može kada je “u formi”. Mali je, ali se može užasno puno iz njega izvući. On je kao Bale nekad kada mu dopustite da zapravo igra. Uskoro izlazi pravi DLC i to nas veseli jer je igra ogromna hitčina, možda i najbolja na Switchu.

6. The Elder Scrolls V: Skyrim

Ovu igru obožavamo i ne samo zbog memeova koje rađa. Skyrim je sve što očekujete od dobro The Elder Scrolls naslova. Najbolji je dio što ga možete igrati u pokretu, a da nije na ogromnom gaming laptopu. Pričati zmajevski, letjeti na zmaju, mačevi, magija i strijelu koju primite u koljeno. Sve što volimo, a neće nam donijet djevojke.

7. Hollow Knight

Teško je. Jako je teško. Teško za po**zdit, ali zabavno, slatko, ali i cool. Ako obožavate Metroidvanije, ali i Soulslike igre vam nisu strane – to je to, nećete još dugo naći boljeg predstavnika navedenih žanrova u jednom. Ova igra čak nije ni skupa – zato ne postoji razlog zašto ju ne dodati. Samo učini to.

TAGOVInintendo switch