Igre

parenting goals

PrethodnoSljedeće

Najslađi par ikad: od 2001. religiozno se natječu u “Mario Kartu”

Ovo je definitivno najbolja vijest koju si pročitao u 2019. godini.

Korisnik Reddita u / bork1138 fotkao je tradiciju svojih roditelja koji se svakog dana natječu u igrici Mario Kart 64 kako bi odlučili tko mora napraviti čaj taj dan. Prema bork1138, oni to  “religiozno” rade posljednjih 18 godina.

Every day my parents play Mario Kart 64 to see who will make a cuppa tea. They’ve done this religiously since 2001. from r/gaming

 

A ovo je fotografija para na gotovo identičnom mjestu 2014. godine:

THE PROOF

OP kaže da tata uvijek bira isti lik- Toada, a mama Waria za bitku i Yoshia za Grand Prix. Prije nego što odaberu tko mora napraviti čaj, roditelji prvo odigraju Grand Prix, a zatim “najbolji od troje” u bitci.
Prema bork1138, voljeni Nintendo 64 zapravo je bio njegov božićni poklon 1999., ali su ga 2001. prisvojili roditelji radi dvoboja. Do sada je par postao prilično dobar u tome.
“Bit ću iskren, premda sam se odselio prije mnogo godina, iz onoga što sam vidio, prilično su ravnomjerni”, rekao je bork1138.
Obojica znaju sve trikove, do te mjere da su se prije nekoliko godina morali dogovoriti da ne koriste prečace i ne varaju kako se ne bi prepirali.”
Ako ovo nisu najkul roditelji ikad, pokaži nam bolje. #parentinggoals

TAGOVImario kart

Komentiraj