Igre

Najbolji kanal

PrethodnoSljedeće

VIDEO Najbolji kanal s recenzijama video igara za vas i vašu djevojku

Naslovna fotografija: Girlfriend Reviews/YouTube

Vjerujemo da ste upoznati s činjenicom da smo često na internetu. Surfamo, čitamo, gledamo, educiramo se, trošimo vrijeme na besmislene stvari, ali i iz toga učimo. Kada podvučemo crtu nama je internet čudo.

Spaja nas sa svim i svačim. Doduše, neki ljudi ne bi trebali imati toliko prostora na internetu, ali nećemo sada o njima.

Prije nekog vremena smo surfajući internetom tražili recenzije određenih video igara. Naišli smo na jedan brzorastući dragulj. Bili smo jedni od onih koji su se taman pojavili prije prvih milijun pretplatnika.

Kao što već pretpostavljate, pričamo o kanalu na YouTubeu. Nosi naziv Girlfriend Reviews. Ne, na tom kanalu se ne ocjenjuju djevojke.

To je kanal na kojemu možete čuti jako šaljive, ali i iskrene konstruktivne recenzije. Sadržaj stvara jedan mladi par. Narator je djevojka tog dvojca, a zajedno predstavljaju sadržaj tog kanal kao recenzije video igara, ali ne od strane osobe koja igra video igre, nego ih recenzira osoba koja gleda kako druga osoba igra (takozvani backseat gamer). Drugim riječima, gledate recenziju o tome kako je živjeti s nekim tko igra određeni naslov.

Kako smo i sami odrastali tako da smo masu puta iskusili kako je to biti backseat gamer ili imati jednog backseat gamera – jasno je da će nas ovo užasno zabavljati.

Vrlo osvježavajuće YouTube iskustvo. Fina varijacija poznatog recepta. Osobno ovom paru i njihovom kanalu želimo sve najbolje, ali ne samo jer nas od srca nasmiju svaki put bar jednom. I sami znate koliko je teško da vas nešto glasno nasmije kada solo gledate video sadržaj.

Svakako, kako biste nas što bolje razumjeli – morate sami pogledati bar jednu recenziju.

Evo vam je.

TAGOVIGirlfriend reviews