Viralno

ali...zašto

PrethodnoSljedeće

Influenserice na aparatima: Novi Instagram izazov u karanteni

Otkako živimo u izolaciji svi se trude da nam to vrijeme učine što zanimljivijim/podnošljivijim pružajući nam besplatno ono što se do jučer plaćalo. Online tečajevi, filmovi, predstave…internet je pun razno raznih sadržaja pomoću kojih možemo oplemeniti svoje vrijeme u izolaciji i svoj život.

Na sve to influenserice su rekle: “Ne, hvala, ajmo se radije zamotat jastukom i fotkat” – te su tako pokrenule novi Instagram izazov koji su mnogi rado prihvatili. Ako na Instagramu potražite #QuarantinePillowChallenge vidjet ćete oko 10000 objava u kojima (uglavnom) žene poziraju gole, a na sebi imaju tek jastuk zavezan pojasom oko struka. Jer svaka prilika za skinut se za Instagram je očito prilika koja se ne propušta.

 


View this post on Instagram

A post shared by PopStyle 波波穿搭 (@popstyle_mag) on


Kućni ljubimac nije dio izazova, ali očito dobro dođe.

Mala crna haljina poprimila je izgled radi kojeg se Coco Chanel okreće u grobu.

A nije ni suprotan spol ostao imun na ovaj izazov.

View this post on Instagram

??‍♂️??‍♂️??‍♂️ #quarantinepillowchallenge ☁️ Wyzwanie rzucone, wyzwanie przyjęte. Myślę, że kreacja bardzo udana i mogę tak gdzieś pójść… tylko gdzie? Czekam na propozycję miejsc, które mógłbym odwiedzić w tym stroju po kwarantannie.??? __________________________________________ #kreacja #podomu #poduszkidekoracyjne #poduszki #poduszka #pillowcase #pillowcover #pillowdesign #pillowcases #pillowcake #pillowdecor #pillowlove #pillowart #thursdaythrowpillows #gucciboy #gucciboys #moetmoment #moët #moetgrandday #kubota #warsawboys #warsawboy #warszawskichlopak #warsawstyle #instagramchallenge #instachallenge #imreadyimready #guccibeltbag #gucciman

A post shared by Panicz Szymon Kotarbiński (@paniczszymon) on

Svaku fotku naravno prate heštegovi kao #stayhome i #staysafe. Ovo bi eventualno bilo fora kada bi se isti #lookoftheday nastavio i na ulicama jednom kada karantena završi.

TAGOVI#instagrampillowchallenge