Viralno

next level seronja

PrethodnoSljedeće

Iskoristio ju neviđeno: donirala dečku bubreg, napucao ju par mjeseci kasnije

Izvor: Tik Tok Screenshot

U vezi puno toga daješ, puno toga dobiješ, ali ova priča je više od običnih poklona i zajedničkih putovanja. Ovo je priča u kojoj su dani organi. Prije nego damo tvom prljavom umu vremena da skoči na zaključke, u pitanju je funkcionalan bubreg.

TikTokerica Colleen Le je prije šest godina odlučila upravo to – donirati bubreg svom dečku koji je patio od kronične bolesti bubrega od svoje 17 godine. Veza se razvila, ona se testirala, a rezultati testa su pokazali kako je prikladan donor. Operativni zahvati su prošli dobro i oboje su se oporavili.

@colleeeniie Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound – boiwhatdahelllboi1

Nedugo nakon operacije ju je prevario. U Las Vegasu. Dala mu je drugu priliku, ali nije bilo dovoljno.

Tri mjeseca nakon operacije su prekinuli.

Prekinuo je s njom preko telefona. “Ako smo si suđeni, Bog će nas spojiti opet.”

Što imamo za reći na ovo? Samo “WOOOOOOOOOOOOW”.

@colleeeniie No regrets though ✌🏼 #fyp #foryou #foryoupage #kidneydonation #relationship ♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg – mthekyng

To nije sve. Blokirao ju je na svim društvenim mrežama što uopće ne osuđujemo nakon prekida, ali joj je prije toga rekao kako je donirala bubreg samo kako bi ostatku svijeta ispala dobra osoba. Ako nas pitate, trebala je tražiti bubreg nazad.

Njezini videi imaju na milijune pregleda, a ne manjka joj ni komentara potpore.

Nadamo se da ste naučili lekciju iz ovog teksta. Nemojte sjediti na hladnom i pokrijte donji dio leđa.

TAGOVIbivši bubreg prekidi transplantacija viralno