Viralno

PrethodnoSljedeće

J.Lo svajpala po Tinderu i zaključila kako su muškarci ispod 33 beskorisni

Izvor: Screenshot

Jennifer Lopez je rekla da su muškarci “beskorisni” do svoje 33 godine, a tko smo mi da se suprotstavljamo J. Lo?

Zvijezda Hustlera, gđa. Lopez, igrala je igru Swipe Sessions koja je dio Tinderove nove video serije, prilikom čega je iznijela ovu, nevjerojatno istinitu i nimalo diskutabilnu tvrdnju.

Dok su pokušavale naći 29-godišnjoj Brooke frajera, cure su svajpale po Tinderu susrećući se s brojnim profilima, od kojih su neki bili više, neki manje dobri, a neki su u opisu imali: “Ako držiš kečap u frižideru, ovo neće uspjeti“, no za takav humor Jenny nije imala previše tolerancije.

U jednom trenutku, zvijezda Hustlera je, bacajući čovjeka za čovjekom u Tinderov recycle bin izjavila: “Dečki, do svoje 33 godine, su stvarno beskorisni”.

Da Lopezina izjava nije tek osobni ukus žene koja je upravo navršila pola stoljeća, već da iza nje stoje i neke činjenice, potvrdilo je i britansko istraživanje iz 2013. godine koje je pokazalo da mlade djevojke optimiziraju veze u mozgu mnogo prije u životu nego što to čine mladi dječaci.

Očito je da ova studija može (i treba) biti dovedena u pitanje, s obzirom na to da razlika između dječačkih i djevojačkih mozgova i nije baš tako jasna, te ako se netko rodi kao djevojčica može, naravno, imati “dječakov mozak” i obrnuto.

Još par godina i nećemo više biti beskorisni. A onda valjda slijede najbolje godine jer to je razdoblje u kojem nas J. Lo želi.

TAGOVIjennifer lopez tinder