Viralno

legende

PrethodnoSljedeće

Jason Statham i John Mayer okreću ‘bottlecap’ izazov u novi viralni trend

U moru online izazova koji izlaze svakih par dana, a koji su se popularizirali pred nekih pet godina pojavom Harlem Shakea, rijetko koji postane viralan. O tome najčešće odlučuje tko ga podijeli te sama originalnost izazova, a kada se na njega odazovu face kao što su Jason Statham i John Mayer, uspjeh ne može izostati.

Tu je novi izazov imena “bottle cap challenge” i kako stvari stoje, bit će velik, iako-  nije za svakoga. Zadatak uključuje odvrtanje čepa s boce vode jednim udarcom noge u krug. Izazov je započeo u svijetu MMA, no ušao je u mainstream pop kulturu na velika vrata kada su dizajner Errolson Hugh i vladajući UFC prvoplasirani prvak Max Holloway ovog vikenda izazvali  Mayera – koji ga je izvršio majstorski.

Mayer je izazov zatim prenio Jasonu Stathamu, koji ga je, na opće iznenađenje nikoga, izvršio na najlegendarniji mogući način.

No, iako je Statham možda izgledao najzgodnije i najkul dok je dovršavao izazov, instruktor karatea u Sjevernoj Karolini Seth Adams je izvršio izazov na objektivno impresivniji način od ostalih. Dok su Mayer, Statham i ostali skidali čepove s bočica koje je druga osoba držala u ruci, Adams je izbio čep s boce koja je stajala na glavi lutke za trening, a da nije bacio samu bocu. Zatim je tek slijedio munjeviti udarac koji je lansirao i samu bocu tko zna gdje.

Sve što možemo reći je – RESPECT.

I za kraj… Breakdance povećanje težine za najimpresivnije izvršenje bottlecap challengea:

 

TAGOVIbottle cup izazov jason statham john mayer viralno