Viralno

smells like xmas

PrethodnoSljedeće

Jimmy Fallon i Ryan Reynolds znaju kako otjerati goste koji ne žele otići

Jimmy Fallon i Ryan Reynolds opet zajedno, ovoga puta u skeču koji govori o kućnim božićnim druženjima, gostima koji ne žele otići i jadnom domaćinu koji ne zna kako ih se riješiti. Svi znamo situaciju.

U ovom scenariju Jimmy je dosadni gost, a Ryan umorni domaćin koji se na sve poznate načine pokušava riješiti gostiju koji su premašili svaku dobrodošlicu.

Skeč počinje s grupom prijatelja, među kojima je i Fallon, koji se sjajno provode u Reynoldsovom domu gdje ispijaju vino i čavrljaju, dok se zvijezda “Deadpoola” vidno dosađuje i želi da odu. Ryan nabaci nekoliko suptilnih i manje suptilnih komentara o tome koliko je sati, zijeva i šali se kako bi trebao krenuti, iako je to njegov dom, no gosti ignoriraju sve njegove pokušaje. Sva sreća, Ryan ima saveznika.

Reynoldsov tajni saveznik je popularna mirisna svijeća Yankee koja umjesto mirisa vanilije ili proljetnog cvijeća širi mirise poput starog škampa i znojnih kroksica.

Iako Yankee (još uvijek) ne proizvodi ovakve svijeće, kada se sjetimo sve one rodbine koja na obiteljskim okupljanjima nikako da ode kući, ni miris znojnih kroksica se ne čini tako lošim.

TAGOVIgosti Jimmy Fallon mirisna svijeća ryan reynolds yankee