Viralno

s kim želiš, a s kim ne želiš izlazit van

PrethodnoSljedeće

Kakav si pijanac obzirom na tvoj horoskopski znak

Svi smo malo drugačija verzija sebe nakon nekoliko runda, ali koliko drugačija?
U nastavku smo podigli ogledalo tvom pijanom ja, na temelju tvog horoskopskog
znaka.

Superjunak zvan ovan

via GIPHY

“Ajmo planinarit” je nešto što pijani ovan može iznenada poželjeti – čak i ako je inače lijen couch potato. Kada se napiju imaju izrazitu želju za akciju i iskazivanje vlastite snage – čak i kad imaju 20kg s krevetom. Uvijek će biti raspoložen za nekakvo fizičko natjecanje pa će predlagati borbu rukom ili nešto slično.

Ovnovi su vrlo tjelesni judi a kad njihova tijela pod utjecajem alkohola otupe na bol, ponašaju se kao da su dobili superherojske moći. Nažalost, te se moći troše sa svakom probavljenom molekulom alkohola, ostavljajući ih ranjivim na glavobolje i s upalom mišića. S velikim moćima dolaze i veliki oporavci.

Dostojanstveni bik

via GIPHY

Počinje s jednim pićem, zatim s drugim, a onda ste naručili još jednu rundu, a zatim još jednu. Iznenada, ti si super pijan, ali tvoj prijatelj Bik je hladan kao špricer. Bikovi imaju mnogo dostojanstva i rijetko si dopuste da izgledaju glupo, čak i kada su poprilično pijani. Osim toga, bik ima popriličnu toleranciju na alkohol i dok ti radiš budalu od sebe, on sa strane osvaja nekog komada. To je samo još jedna stvar koju čine bolje od većine.

Brbljavi blizanac

via GIPHY

Blizancu je teško zadržati tajnu, oni jednostavno vole širiti sočne informacije. Još kada alkohol smanji njihov inače niski prag čuvanja tajni, to je pravo vrijeme da od blizanca saznate neki sočni trač. Cuganje je društveni sport, a blizanci se povezuju primarno putem komunikacije. A što bi mogla biti bolja prilika za povezivanje nego razmjena svježih, vrućih tajni? Posljdice ih previše ne brinu jer znaju da će se svojim šarmom uvijek izvući.

Plačljivi rak

via GIPHY

Ispod račjeg oklopa skriva se emotivna i krhka jezgra koju samo njihov unutarnji krug može vidjeti. Međutim, alkohol može privremeno razoružati raka dovoljno dugo da iz njega izađe čitava bujica potisnutih osjećaja koji se manifestiraju kroz suze. Nije bitno kakva je emocija, iz očiju će se izliti poput morske vode. Drugi dan rak će se praviti kao da se ništa nije dogodilo i očekuje da se vi pravite isto.

Drama queen lav

via GIPHY

Svjetla, kamera – akcija! Lav, kao najegocentričniji znak zodijaka, uvijek željan pažnje, pod utjecajem alkohola, pozornicu može napraviti i na podu kupaonice. Lava nećete fulati ni na jednoj pijanci, a ako ne može pažnju na sebe skrenuti na način da impresionira druge ili svojim pjevanjem ili pričama, onda će naći razloga da oko nečega napravi dramu, sebe stavi u centar pozornosti i svima uništi večer.

Kritična djevica

via GIPHY

Dobro je da Djevice nisu zle, jer znaju svačije slabosti. Stvar o Djevici je u tome što kad te kritiziraju, to čine zato što istinski žele pomoći, makar ti se, ako si predmet kritiziranja ne čini tako. Duboko u sebi znaju da su stavljeni na ovaj planet kako bi uredili stvari prema vlastitim nebeskim standardima. Dakle, kada dobiju malo hrabrosti zahvaljujući alkoholu, postaju još iskreniji nego što obično jesu. Bilo da se radi o vašoj frizuri ili odjevnoj kombinaciji, Djevice će vas obavijestiti o svakom nedostatku.

Romantična vaga

via GIPHY

“Volim te!!!” je nešto što možete čuti iz usta vage od trenutka kad prva rakija dotakne njene usne. Kod vage se sve vrti oko ljubavi u svim njenim oblicima, pa čak i jedna čaša vina može podići novo poznanstvo u status najboljeg prijatelja. Vage će se pobrinuti da se svi osjećaju dobrodošlim pa tako očekujte da ih vidite kako svako toliko drže zdravicu u kojoj iskazuju ljubav svakome u prostoriji. Najbolji dio? Svaki govor završava s još jednim pićem.

Zavodljiv škorpion

via GIPHY

A nagrada za najseksi pijani pogled ide … škorpionu! Reputacija škorpiona kao visoko seksualnog bića obično se tumači previše doslovno. Iako poprilično seksualan znak, škorpion kad je trijezan flerta vrlo diskretno. No nakon par čašica, kada se zidovi spuste, možete vidjeti koliko su doista žedni ljubavi i pozornosti. Pijani škorpion rijetko kada neće uspjeti zadobiti i zadržati pozornost osobe na koju su bacili oko i na tome im svi zavidimo.

Rasplesani strijelac

via GIPHY

Strijelac je i inače glasan i veseli zabavljač, a alkohol ga čini pokretačem svake zabave. Bilo da će povući ekipu na plesni podij ili svih nagovoriti na karaoke, najluđe priče iz izlazaka često ovise o prisutnosti ovog znaka. Nekada, međutim, pretjeraju i smore ekipu svojim pretjeranim entuzijazmom koji može uzrokovat i najgtluplja sitnica, kao “hit” Saše, Tina i Keđe.

Odgovorni jarac

via GIPHY

Naravno, Jarac se napije kada to želi, ali oni su i tada dovoljno složeni i profesionalni jer ništa ne prepuštaju slučaju i žele biti dovoljno razboriti u slučaju da sretnu svoga šefa ili bivšu. Jarac se oblači za posao koji želi, a kada pije, napije se “taman”. Taman znači da ne bi nikako trebao voziti kući, ali još uvijek može proći prvi krug intervjua na razgovoru za posao.

Filozof vodenjak

via GIPHY

Vodenjak ne pije kako bi plesao ili se zabavljao na nekom primitivnom nivou zabave. Pijani vodenjak izlazak vidi kao prostor za debatu i raspravu (ili njegovo osobno predavanje) o gorućim političkim i društvenim temama. U slučaju da se ne slažete s njima, učinit će sve kako bi vas uvjerili da je njihova perspektiva ispravna. Koliko će vam biti zabavno s pijanim vodenjakom najviše ovisi o tome koliko se slažete s njegovim stavovima.

Pronicljiva riba

via GIPHY

Pronicljive ribe će uvijek naći najudaljeniji kutak zabave jer ne vole biti u žiži zbivanja niti ih ispunjavaju trivijalni oblici zabavljanja. Riba je iznad toga. Uvijek će naći jednu osobu s kojom može razgovarati o životu ili spiritualnim stvarima. Njihova inače razvijena razina empatije i intuicije još je pojačana nakon koje čašice i od njih možete uloviti par pravih zrna mudrosti. Riba je ta koja će biti kraj tebe kada pijan kreneš pričati o bivšoj, nitko drugi više nema živaca za to.

TAGOVIalkohol horoskop pijanac

Komentiraj