Viralno

pazi što ide iza

PrethodnoSljedeće

Koristio vlažne maramice umjesto WC papira pa zadobio ozbiljne ozljede

Izvor: Shutterstock

Pomislio je da je dobra ideja, ali nije bila dobra ideja.

Vozač kamiona iz Cwmbrana u južnom Walesu ostao je neugodno iznenađen nakon što je proveo nekoliko dana čisteći svoj stražnjicu s antibakterijskim maramicama za čišćenje toaleta, koje je greškom zamijenio za vlažne maramice.

Njegova djevojka, Sadie Williams, uzela je vlažne maramice za čišćenje kupaonice za koje na samoj ambalaži piše kako ubijaju 99% bakterija. Njezin dečko, Leon Gleed, pomislio je kako su vlažne maramice zamjena za WC papir te ih je počeo koristiti. Tek nakon što je dobio gadan osip, Leon je pregledao maramice koje je koristio i shvatio kako je gadno pogriješio.

Leon je mislio da je riječ o vlažnom toaletnom papiru, ali kako se pokazalo, to nije bio slučaj. Kad je osjetio bol shvatio je da nešto nije u redu te je otišao provjeriti ambalažu. Tek tada je shvatio kakvu grešku je napravio, ali onda je već bilo kasno. Djevojka Sadie nije imala previše sažaljenja za njega, a jadni Leon smatra kako bi proizvodi za čišćenje trebali imati naljepnice s upozorenjem kako ih ljudi mogli lakše prepoznati. Jer slova nisu dovoljna.

Nije Leonu bilo lako nekoliko dana niti voziti kamion, ali kaže kako mu je u svemu pomogla i krema kojom je mazao izgoreno mjesto nakon nesreće sa vlažnim maramicama. Vlažne maramice za čišćenje kupaonice kupljene su u poznatom trgovačkom marketu Tesco, a kako se cijela priča proširila Internetom javio se i sam glasnogovornik Tesca. Izjavio je kako supermarket čini sve što može kako bi jasno na svojim proizvodima naznačio upozorenja te uvjete korištenja.

Tako je Leon zbog svoje nepažnje morao tjedan dana trpiti bolove u donjem dijelu tijela, a vjerujemo kako je posebno osjetio i svaku rupu na cesti prilikom vožnje kamiona.

TAGOVIanus toalet viralno vlažne maramice Wales wc wc papir