Viralno

PrethodnoSljedeće

KUL STAF: 5 presmiješnih skečeva iz zadnjih 10 godina kojima se često vraćamo

Nastavljamo sa kul staf listom, i dalje u žanru komedije. Ovo nije top “10 najboljih comedy skečeva u zadnjih 10 godina” jer naravno da ih nisam sve ni gledala, ali je 5 skečeva koji su mi ostali u sjećanju u zadnjih 10 godina, a to je velika stvar u moru sadržaja.

Celery (Portlandia, 2014)

Steve Buscemi glumi nesretnog prodavača celera koji mora smisliti način na koji bi ljudi počeli više kupovati i jesti celer. U misliji da popularizira ovo dosadno povrće, Buscemi se nađe u tipičnim situacijama koje smo vidjeli u trilerima već nebrojeno puta, od toga da on i žena moraju odlučiti o nemoralnoj ponudi do neočekivanog plot twista i klasičnog happy endinga. Not based on a true story, tho.

Instagram (I Think You Should Leave, 2019)

Instagram je odličan skeč iz Netflixovog I Think You Should Leave serijala koji na genijalan način ismijava čitavo Instagram preseravanje.

Jack Sparrow (Saturday Night Live, 2011)

Iako je kasno uletio u SNL, “Jack Sparrow” bio je jedan od njegovih najneočekivanijih Digital Shorts-a. Michael Bolton i Andy Samberg s ekipom iz Lonely Islanda u comedy skeču koji ti zapne u uhu jer je zapravo odlična pjesma. What?!

Last Fuckable Day (Inside Amy Schumer, 2015)

Last Fuckable Day redateljice Nicole Holofscener, bio je jedan od zaštitnih znakova treće i posljednje sezone Inside Amy Schumer gdje je komičarka okupila Juliju Louis-Dreyfus, Tinu Fey i Patriciu Arquette na otvorenom, u skeču u kojemu je troje starijih kolegica otkrilo Schumer da u karijeri svake glumice dolazi dan u kojem javnost smatra da “više nije jebljiva”.

A Sick Child’s Dying Wish (Alternatino, 2019)

Zajednica se okupila kako bi ostvarila želju smrtno bolesnome djetetu, a ta želja je: nikada ne upoznati Macklemorea. “To nije samo glazba”, objašnjava Arturo Castro, dječakov otac, sa suzama u očima. “On jednostavno mrzi njegovu cijelu vibru.” Couldn’t agree more.

TAGOVIcomedy sketch kul staf