Viralno

PrethodnoSljedeće

Kviz na Facebooku joj rekao da će se uskoro udati, poslala pozivnice za vjenčanje bez da ju je dečko zaprosio

Facebook je pun zabavnih i manje zabavnih kvizeva koje svi tu i tamo znamo riješiti, makar dok ubijamo vrijeme obavljajući broj 2. Kvizeva ima razne tematike, a što gluplji to se više dijele. Od “koja si vrsta povrća” do “što si bio u prošlom životu” ili “kako će ti izgledati djeca”.

Ljudi po Facebooku (one na koje obično klikneš “unfollow”) pogotovo vole kvizeve koji im predviđaju budućnost, odaju kada će se oženiti i koliko djece imati. Podijele oni to često tako na svojim profilima i onda si tagiraju prijatelje i komentiraju rezultate kviza koji je smislio neki novinar koji se pita u kojem trenutku mu je život krenuo krivim tokom. No, dobro. Svaka budala svoje veselje ima, tko si ti da sudiš.

Pokušavaš biti tolerantan, ali onda pročitaš slijedeću vijest.

Žena je riješila kviz na Facebooku koji joj je rekao da će se vjenčati ove godine, pa je odlučila početi planirati vjenčanje”, piše Mirror.

via GIPHY

Žena je zbunila svoje prijatelje kojima je poslala pozivnice za vjenčanje PRIJE nego što je njezin dečko uopće zaprosio.

Prema njezinoj prijateljici, wannabe nevjesta je odlučila baciti se na planiranje nakon što je na Facebooku riješila kviz koji joj je rekao da će se ove godine udati.

Rekla sam joj da mogu zamisliti uskoro njihovo vjenčanje. Danas mi je poslala poruku na Instagramu za RSVP za “poseban događaj”. Tada sam shvatila da ona doista planira svoje vjenčanje!”

Na žalost reakcija budućeg muža (ili bivšeg dečka) nije nam poznata.

TAGOVIFacebook kviz vjenčanje

Komentiraj