Viralno

imamo i mi svoju dolly!

PrethodnoSljedeće

Legenda Dolly Parton uvela novi meme hit – jeste li ga već primjetili?

Najpoznatija svjetska country pjevačica, poznata po nježnom glasiću, plavoj kosi i zamamnim prsima, gospođa Dolly Parton, zadnjih je dana internet senzacija. Ne radi novog glazbenog hita već je, htjela to ili ne htjela, pokrenula prvi ovogodišnji meme hit.

Naime, Dolly je na svom Instagramu objavila kolaž od 4 fotografije koje prikazuju nju u različitim izdanjima. U gornjem lijevom kutku fotografija je iz showa koji je kratko vodila; u gornjem desnom dijelu, portret sebe u božićnom džemperu; u donjoj lijevoj ruci ležerni crno-bijeli snimak sebe gdje je naslonjena na stari okvir vrata; a u donjem desnom ruku slika sebe u kostimu Playboyeve zečice. U opisu stoji: “Nađi si ženu koja može sve napraviti.”

Objava je zabavna sama po sebi, ali Dolly je otišla korak dalje dodijelivši svakoj profile na društvenim mrežama – LinkedIn za fotku gdje je zakopčana do grla, Facebook za božićni portret, Instagram za boho -hipi fotku, i Tinder za zečicu.

Fotku je objavila u utorak i postala je instant hit kada su i brojne druge poznate osobe prihvatile ideju i krenule raditi isto sa svojim fotografijama, a uskoro je kolaž postao najnoviji viralni meme u 2020.

View this post on Instagram

When my agent asks if I can play different roles.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Conan O’Brien objavio je verziju s dosta smiješnom Tinder fotkom, pitajući fanove: “Koji ste Conan?”

Računi obožavatelja pridružili su se zabavi, a stranica serije Office podijelila je 4 fotografije, koga drugoga nego Stevea Carela kao Micheal Scotta.

Pridružujemo se zabavi i mi sa svojom Dolly, ovaj, Kolly.

TAGOVIDolly Parton meme