Viralno

PrethodnoSljedeće

Ljudi riskiraju ozljede zbog novog viralnog trenda – hodanja po gajbama

Izvor: Youtube Screenshot

Mladenački TikTok, yuppyjevski Twitter, influencerski Instagram, gerijatrijski Facebook… Sve društvene mreže su zatrpane novim viralnim izazovom. Dugo nismo imali ovakav hit, upravo zbog zasićenosti velikim brojem “izazova”, ali ovaj se uspio izdvojiti.

Zašto? Jer je opasan. I realno – glup.

Ekipa hoda po gajbama od mlijeka, nekoć smo i mi imali slične gajbe. Možda ih imamo i sad, ali ne kupujemo više svježe mlijeko u tetrapaku pa ne znamo kako to funkcionira. Amerikanci nikad nisu odustali od tih plastičnih tvorevina pa se netko dosjetio opasnog podviga. Naslagati piramidu od gajbi, popeti se do vrha i spustiti se s druge strane. Gajbe čak i mogu podnijeti veće težine, ali nisu baš stabilne kad se naslažu jedna na drugu.

Samo čekamo da neki lokalni brand piva to isto napravi sa svojim znatno izdržljivijim gajbama piva koje se bolje slažu u visinu i koje uopće nisu toliko opasne. Nismo neki Nostradamusi, samo znamo da će se to dogoditi jer brandovi uvijek žele biti kul i svidjeti se “kul klincima”. Lol.

Naravno, pojavili su se i drugi likovi koji žele zaraditi pa su se sada počele i prodavati gajbe.

I ne moramo uopće spominjati – uspješno obavljeni Milk Crate Challenge su fascinantni, ali video teško postaje viralan. Što je pad brutalniji, veće su šanse da će video postati popularan. To je dokaz kakvi smo kao društvo.


Boli nas ovo gledati. Pogotovo ova savršena montaža dok svira I Believe I Can Fly.

Ova djevojka je uvjerljiva pobjednica. Odradila je izazov u štiklama.

TAGOVIinternet izazov viralno