Video

Neočekivano prijateljstvo!

PrethodnoSljedeće

Lopov mekog srca! Došao ukrasti bicikli pa stekao novog najboljeg prijatelja

Izvor: Canca/ Screenshot/youtube/@abcnews

Snimka lopova koji krade bicikl iz otvorene garaže u okolici San Diega, preplavila je internet, a ono što se dogodilo tijekom krađe oduševilo je mnoge.

Zbog nadzorne kamere, postavljene u garaži, žrtve krađe uspjele su snimiti lopova koji im je ukrao električni bicikl, ali krađa samog bicikla nije najzanimljivija stvar koju su uspjeli ovjekovječiti.

Naime, u trenu kada je lopov izlazio iz garaže s ukradenim biciklom, iz druge sobe je izletio zlatni retriver koji je lopova počastio maženjem. Mašući repom i  bacajući se na leđa, lopova je zadržao u garaži još koju minutu.

Sama interakcija oduševila je mnoge korisnike interneta, pogotovo TikToka gdje je profil @abcnews objavio navedenu snimku.

@abcnews THIEF’S BEST FRIEND? Authorities are looking for a suspect who they say stole a bicycle from a garage in San Diego — with surveillance video showing a golden retriever stopping him for belly rubs and cuddles before he left the scene of the crime. #news #dog #bikethief #sandiego #california ♬ original sound – ABC News

„Mislim da je pijan i nije imao namjeru ukrasti bicikl jer je spomenuo da će vratiti bicikl“, napisao je jedan komentator.

Dok jedni smatraju da je počinitelj bio u alkoholiziranom stanju te ga opravdavaju jer misle da je samo „posudio bicikl“ iz garaže koja je bila otvorena, drugi ipak nisu toliko „empatični“ i misle da je ovaj video dokaz da je počinitelj loša osoba jer je nakon susreta sa psom svejedno odlučio ukrasti bicikl.

Tijekom krađe lopov je viknuo i dozivao vlasnike jer su ostavili garažu otvorenom, a nije htio da pas pobjegne ili odluta od kuće. No, nakon svega ipak je ukrao bicikl vrijedan preko 1000 dolara te se s njim odvezao dalje.

Muškarac još uvijek nije pronađen, a vjerujem da su psu „čuvaru“ vlasnici uskratili koju poslasticu.

TAGOVIkrađa električnog bicikla Lopov i zlatni retriver pas oduševio lopova tiktok video