Viralno

PrethodnoSljedeće

Meta-moment: Što radi Myspace Tom na Instagramu, ali i u životu?

Izvor: Instagram / Twitter

Tom Anderson nam je većini bio prvi prijatelj na Myspaceu, pod uvjetom da ste uopće toliko stari da ste imali Myspace. Zvao se MySpace Tom i znali smo njegovu nasmijanu facu ispred bijele ploče. To je otprilike skoro sve što smo znali o njemu.

Što danas znamo o njemu? Znamo da se izvukao na vrijeme iz posla zvanog društvene mreže. Neki i danas žale za Myspaceom, ali ne i Tom. Dok Zuckerberga i Dorseyja redovito zovu u Kongres na saslušanja vezana za privatnost korisnika Facebooka i Twittera, Tom uživa u životu. Kako to znamo?

Skužili smo njegov Instagram account. MySpace Tom na Instagramu. Ah, gotovo pjesnički. Još uvijek ima istu profilnu zrnatu fotku loše kvalitete. #memorylane

Tomica sad ima 50 godina, živi na Havajima i “radi” kao fotograf. Putuje, fotka, dijeli to s ljudima na Instagramu.

Pogledaj kako mu život sada izgleda u galeriji njegovih fotografija.

 

MySpace Tom IG 9
Galerija

Slijedi ga preko 640 tisuća ljudi, a on putuje, surfa, voli pse. Čini se da mu je super. Prošao je sve, od planina, dolina, sunčanih plaža do polarnog svjetla. I drago nam je zbog njega. Uložio je i u SpaceX i CRISPR pa smo sigurni da će mu se i taj ulog višestruko vratiti.

Oprala nas neka nostalgija, Tom je simbol nekog nevinijeg doba na internetsima, a vidimo ga da mu je dobro. Ne mora to ništa posebno značiti za nas, ali odmah i mi imamo osjećaj da će sve biti dobro. Što god to “sve” bilo.

Meta-moment: Što radi Myspace Tom na Instagramu, ali i u životu?