Viralno

neugodno

PrethodnoSljedeće

Mislili smo da je Michael B. Jordan savršen lik, ali onda smo vidjeli ovaj rap spot

Znamo ga otkad je bio klinac. Glumio je u Wireu, ne možeš imati bolji početak. Nakon toga smo ga gledali u Friday Night Lights, odličnoj seriji o srednjoškolskoj american football momčadi (čija druga sezona je smeće), a onda je počeo glumiti svuda i to odlično. Fruitvale Station s Ryanom Cooglerom je bio vrhunski projekt koji nam je izmamio suze, nakon toga su se i on i Coogler dohvatili nastavka Rocky sage, ovaj put s fokusom na sina Apolloa Creeda.

View this post on Instagram

Family Strong ??????

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan) on

Michael B. Jordan je iznenadio sve ulogom u Black Pantheru i postao svačiji najdraži zlikovac. Mislili smo da mu je nebo granica, zavidjeli smo mu na fizičkoj pojavi jer je lik definicija definicije, odijeva se također vrhunski i mislili smo da je jedan od najkul likova ikad – bez ijedne mane.

Također je u svoje ugovore unio i inclusion rider, klauzulu koja jamči angažman manjinama u projektima – jer svi znamo kako izgleda većina članova Akademije koja dodjeljuje Oscare.

Stvarno si pomisliš – “ovaj lik je savršen i želim jednom biti kao on”.

I onda smo vidjeli ovo… Ne znamo što je to, ali neugodno nam je. Neka rap pjesma. S nekom groznom hipi ženskom nad kojom B. Jordan radi sklekove. Auf. Ne.

Bolje ne. Nikako ne.

A opet… tko od nas bar jednom u životu nije pokušao repat?

TAGOVIfilm michael b. jordan