Viralno

tako treba!

PrethodnoSljedeće

Mlada Paola iz okolice Velike Gorice vozi kamion i uživa u svom poslu

Izvor: Facebook

Njezino ime je Paola Zlodi, izabrala je neobičnu profesiju za jednu damu i pokazala da je kilometrima ispred većine ljudi u našoj okolini. Paola je vozačica kamiona. Nakon osnovne škole se upisala u Školu za cestovni promet u Zagrebu i sada profesionalni vozi kamion.

U divnom razgovoru sa Suzanom Majstorović za cityportal.hr je ispričala svoju neobičnu priču. Kao djevojčica je htjela biti kozmetičarka, ali je ljubav prema vožnji i kamionima bila jača.

S 14 godina je prvi put sjela za upravljač kamiona, provozala je oca, naučila je puno o samom vozilu i shvatila je da to želi raditi.

Trenutno vozi Mercedesov kamion kiper u jednoj građevinskoj firmi gdje ju je ekipa prihvatila, a opisala je i svoj dan.

“Ustajem u pola 6 ujutro spremim se i krećem prema firmi u kojoj preuzimam kamion, nakon toga odlazim na utovar ispunim sve papire i tad sam spremna na vožnju do mjesta za istovar, većinom vozim u Zagrebu i okolici, radno vrijeme mi završava u 16 sati te vraćam kamion u firmu i krećem kući.”

Poslala je i poruku svim djevojkama koje se možda pribojavaju preuzeti stvar u svoje ruke i početi se baviti “muškim” poslovima.

“Nema toga što žena ne može napraviti, nikad ne gubite samopouzdanje, budite uporne i radite ono što volite.”

TAGOVIHrvatska kamion