Viralno

red flag?

PrethodnoSljedeće

Može li bizarnije? Poznati par pije krv jedan drugome i to DOSLOVNO!

Izvor: Youtube Screenshot

Megan Fox i Machine Gun Kelly odlučili su kopirati Angelinu Jolie i Billyja Boba Thorntona, povremeno pijuckajući krv jedno drugome kao način da učvrste svoju ljubav. No, glumica je uvjerila obožavatelje da je riječ o samo nekoliko kapi u ritualne svrhe, a ne o ogromnim kaležima koje možda zamišljate. Kao da ta informacija cijelu stvar čini išta manje bizarnom.

U siječnju, Fox se zaručila sa raperom Machine Gun Kellyjem, najpoznatijim po sukobu sa Eminemom. Njihov beef završio je tako da je jadan MGK morao otići u drugi žanr nakon što je Eminem objavio svoj drugi diss track Not Alike. No, ne možemo reći da je MGK-u posebno loše krenulo nakon toga. Završio je sa seks simbolom i jednom od najljepših glumica današnjice koju bi trebao uskoro i oženiti.

Povodom te velike vijesti, Fox je dala intervju, a na pitanje pije li par zapravo krv jedno drugome, Fox je kroz smijeh odgovorila – da. Pojasnivši kako bi pijenje krvi moglo zavarati ljude ili potaknuti da ih zamišljaju s peharima kao u Igri prijestolja. Dodala je kako se radi o samo nekoliko kapi, koje povremeno konzumiraju u ritualne svrhe.

Ovaj bizaran intervju možete pogledati na videu ispod.

TAGOVIeminem krv megan fox mgk