Viralno

lol

PrethodnoSljedeće

MOŽE SE I TAKO! Tuži lika jer se nije pojavio na spoju

Izvor: Shutterstock

Žena iz Michigana tuži muškarca i želi odštetu od 10 tisuća dolara. Razlog? Nije se pojavio na zakazanom spoju. Realno – vrijeme JE novac! A s druge strane – lik se spasio, sud je ništa u usporedbi s potencijalnom vezom s ovakvom osobom.

via GIPHY

QaShontae Short, pokrenula je tužbu protiv Richarda Jordana na okružnom sudu u Michiganu, tvrdeći da joj je namjerno nanio emocionalnu bol tako što se nije pojavio na spoju s njom. Isti dan je bio i rođendan njezine pokojne majke te ga sada zbog toga Short tuži.

Cijela stvar više liči na romantičnu komediju koja je skrenula u pogrešnom smjeru. Par se upoznao preko Tindera, a sigurni smo da se sada Jordan kaje što nije svajpnuo lijevo. U sudskom videu koji je objavljen na YouTubeu vidi se njegovo zaprepaštenje što optužnica odmah nije odbačena. Tko zna, možda su predstavnici pravde imali slična iskustva pa su bili triggered s ovim tinderisanjem.

Short je pokušala sucu objasniti i par stvari vezanih uz pravo i pravdu, uvjeravajući ga kako je ona u ovom slučaju ozbiljno oštećena. Kada je Short završila sa svojim monologom, sudac joj je mirno rekao da je podnijela zahtjev pogrešnom sudu. Naime njezin zahtjev izvan je nadležnosti okružnog suda te mora biti upućen na onaj kazneni gdje će se nakon pregleda odlučiti hoće li se podići optužnica protiv Jordana. Kako sada stvari stoje ovo dvoje će ipak izaći na spoj, ali na kaznenom sudu.

TAGOVIdate romantična drama spoj tinder