Viralno

kud tamo?

PrethodnoSljedeće

Mučili ga zatvor i nadutost pa si stavio jegulju – pretpostavljaš već gdje. Liječnike dočekao šok

Iznimno bizarna priča dolazi iz Kine. Čovjek iz istočne Kine je patio od konstipacije, zatvora, čepa… Kako god to zoveš, nije lako. Ovom čovjeku je bilo toliko teško da je odlučio napraviti nezamislivo. Stavio je jegulju u svoj rektum. To je stari narodni lijek jer “jegulja pomaže s probavom”.

Dokumentirana je reakcija jegulje na slici ispod.

Skoro ga je ubilo. Jegulja je progrizla njegovo debelo crijevo i ušla u trbušnu šupljinu. Ako nas pitaš, ovo je scenarij iz Aliena, već sad nam je teško.

U bolnici su ga spasili, jegulja je još uvijek bila živa – malo je reći da su se liječnici iznenadili. Kakvi su znanstveni dokazi da jegulje pomažu s probavom? Sumnjamo da uopće postoje ovakva istraživanja. Ako patiš od konstipacije – jedino što trebaš ubacivati igdje je malo više vlakana u svoju prehranu. Ako ni to ne pomaže – laksativi su tu. Ako ti je neugodno kupiti laksative, uvijek možeš napraviti što i ostala djeca tvojih godina – pojesti vrećicu bombona bez šećera (505 s crtom for life), umjetni zaslađivači će također obaviti posao. Ništa jegulje.

TAGOVIprobava viralno zdravlje