Viralno

oprezno

PrethodnoSljedeće

Muškarac dobio 300 matcheva na Tinderu koristeći Snapchat filter žene

Internet je jedno tricky mjesto, a to posebno vrijedi u slučaju dating aplikacija. Ljepši spol je već davno usavršio vještinu Photoshopa, a čini se da je muškarcima danas glavni prigovor na žene koje upoznaju online “Ne izgleda uopće kao na slici”.

No, malo uljepšane žene na internetima trebale bi muškarcima biti najmanji problem. Dok god se radi o ženi- dobro je.

Možda ste u zadnje vrijeme primjetili novi Snapchatov hit filter koji od vas napravi osobu suprotnog spola. Društvene mreže pune su osoba koje dijele muške ili ženske verzije sebe. No jedan tip je prešao na sljedeću razinu postavivši žensku verziju sebe na Tinder profil. Ispalo je da je dosta popularan među momcima.

Screenshot_16

Jake Askew, iz Norwicha u Velikoj Britaniji, rekao je da je odlučio postaviti profil jer je mislio da s filterom izgleda “nestvarno”, a ubrzo se pokazalo da se hrpa ljudi slaže. Više od 1.650 muškaraca ga je lajkalo i dobio je između 300-400 matcheva, piše LadBible.

‘Jess’ – zapravo Jake, koji je student na Sveučilištu u Derbyju – također je otkrio da su mnogi momci kontaktirali s nekim prilično nepristojnim prijedlozima. “Jesi li ti umjetničko djelo zato što te želim prikovati uz zid” i “sjedni mi na lice” samo su neke od poruka koje je dobivao.

Neki muškarci zbilja jesu svinje tako da ih ne možemo žaliti što su bili obmanjeni i dopisivali se sa…

Screenshot_17

Credit: Twitter/Jake Askew

Gospodin Askew podijelio je svoje rezultate na Twitteru, u tweetu koji je od tada lajkalo više od 7000 ljudi.

“Dakle, umjesto da izađem, ja i SJ smo odlučili vidjeti koliko daleko Jess može dogurati na Tinderu … u roku od jednog sata bila sam najpopularnija djevojka u Derbyju.”

Izgleda da je Jake od početnog creepa postao Robin Hood koji je očitao lekciju svim serijskim dick pic likovima koji svakodnevno uznemiravaju žene na internetu.

TAGOVIfilteri snapchat tinder

Komentiraj