Wow!

''Najbolji posao na svijetu'': Pokazali kako izgleda jedno tipično jutro i raznježili mnoge

Autobus za pse
Autobus za pse Foto: mo_mountain_mutts/Instagram
Snimke busa za pse postala je hit na društvenim mrežama i mnogima uljepšala dan.

Mo Mountain Mutts je škola za pse u Skagwayu (Aljaska) koju vode supružnici Mo i Lee Thompson. Supruga Mo postala je viralna senzacija kad je na TikToku objavila snimku u kojoj pozdravlja pse koji ulaze u bus pripremljen za pseće putnike i prevozi pse na prigodno mjesto za treniranje.

U videu pozdravlja pse koji pristojno čekaju na svojim stanicama i onda traže svoje sjedalo u busu za koje ih Mo veže sigurnosnim pojasom. Video autobusa punog pristojnih pasa oduševio je gledatelje pa su mnogi komentirali kako je to posao iz snova.

No Mo kaže da nije sve oduvijek bilo tako bajno jer su mnogi psi koje trenira u početku bili čudovišta, a rad s njima se isplatio, pa danas ima posao i društvo na kojima joj mnogi zavide. Snimke s posla iz snova koje su postale hit na društvenim mrežama prenosimo u nastavku pa i sami možete provjeriti biste li željeli ovakav početak dana.

 

@mo_mountain_mutts You guys asked to see the dogs getting on the bus #foryou #dogs #puppybus #alaska ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts

@mo_mountain_mutts Treat pass out with morning crew #complimentaryliver #dogs #alaska #dogseating ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts
@mo_mountain_mutts AM Crew on a cold winter day #alaska #dogs #busride ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts
@mo_mountain_mutts Welcome aboard Mo Mountain Mutts! #puppybus #dogwalker #alaska ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts