Viralno

arnold bog

PrethodnoSljedeće

Najčudnije što ćeš danas vidjeti: Arnold u reklamama za Zemlju izlazećeg sunca (i rabljenih gaćica)

Izvor: Youtube Screenshot

Japan je čudnovata zemlja, nekima nedosanjani san, a nekima ipak malo previše. Idiom “big in Japan” se ustalio i u modi i u glazbi. Iz Lost in Translation, a bome i Joeyjevih poslovnim poteza u Prijateljima smo saznali da brojne slavne osobe u Japanu snimaju reklame.

Znali smo za Sylvestera Stallonea i njegove japanske reklame, ali tek nedavno smo otkrili da je i njegov najveći konkurent iz osamdesetih išao istim putem – čak i više i jače. Naravno da je u pitanju Terminator glavom i bradom, austrijski višestruki Mr. Olympia i čovjek odgovoran za popularizaciju bodybuildinga – Arnold Schwarzenegger. Evo svih tih reklama koje su nevjerojatne i bizarne. Obožavamo ih.

U jednoj reklami je Arnie razapet.

Zašto su najveće filmske zvijezde snimale ovakve reklame u to vrijeme? Nije bilo Interneta, rijetko koji Amerikanac bi saznao za ove reklame, a novac je bio itekako dobar. Japanske kompanije su voljele prikazati kako svjetske zvijezde vole njihove lokalne proizvode.

Entertainment Weekly je 1996. godine naveo kako bi američke zvijezde mogle zaraditi između 500 tisuća i 2 milijuna dolara za dvodnevno snimanje. Nevjerojatan ulov. Zamisli koliko rabljenih gaćica iz automata možeš kupiti s tim novcem!

TAGOVIarnold schwarzenegger japan reklame viralno