Viralno

everybody poops

PrethodnoSljedeće

Napravili ekstra dugačak toaletni papir, triput duži od Kipa slobode

Izvor: Marutomi Seishi (PR Times)

Dobar, kvalitetan, mekan i dovoljno dugačak WC papir je rijetkost. Zato nam se ovaj učinio zanimljivim.

Sjećate se prošle godine kada niste mogli kupiti WC-papir? Pandemija je napravila svoje, panika je napravila svoje, ljudi su se uplašili da će biti problema s tariguzom. Svuda je bilo problema s WC papirom, bez obzira na meridijane i paralele.

Sada je japanska kompanija odlučila unijeti inovaciju u svijet WC papira. Nismo znali da nam to treba, ali sada kada ovo vidimo – znamo da nam treba.

Marutomi Seishi je kompanija koja proizvodi toaletni papir, a prošlog mjeseca su izbacili rolu dugačku 300 metara. To je šest puta više od prosječne role WC papira i, kako drugi mediji uspoređuju, triput duže od visine Kipa slobode.

wc papir
Izvor: PR TIMES

“Htjeli smo napraviti proizvod koji će smanjiti stres od shoppinga.”

Više ne trebaš prostor koji inače zauzima 12 običnih rola WC papira, sad ćeš imati samo dvije ovakve koje su nešto veće od običnih rola. Ovo je pobjeda. O ovakvim inovacijama se ne priča dovoljno.

Što je WC papir duži, duže traje i rjeđe se mora kupovati nova doza. Pomaknuli su i granice čvrstoće te debljine papira. Promjer je 12.5 centimetara, što nije strašno veće od prosječnog promjera običnih rola WC papira, neće previše odskakati u kupaonicama diljem svijeta. Osim što su ove role papira duže, nema onaj poznati valjkasti karton u sredini – a to znači više papira i manje smeća. Jednostavno, ne vjerujemo onim kartonima koji se kao mogu baciti u WC školjku. Draže nam je ovako!

I? Tko postaje ekskluzivni uvoznik?

TAGOVIwc wc papir