Viralno

odgovor policije je wtf

PrethodnoSljedeće

Nazvala policiju zbog provalnika koji joj je zaspao u kući, reakcija službenika je katastrofalna

Izvor: Shutterstock

Angelu Chalmers u 7 ujutro probudilo je režanje njenog psa sa vrha stepenica. Odlučila je vidjeti što je psa Lokija toliko prestrašilo, a kada se spustila niz stepenice u dnevnom boravku je zatekla nepoznatog čovjeka koji spava na njezinoj sofi. Chalmers je potom potiho otišla do svoje cimerice, probudila je i objasnila kako se nalaze u opasnosti.

Zajedno su se zabarikadirale u sobu te nazvale policiju. Službenik koji se javio na njezin poziv rekao joj je da su svi policajci trenutno zauzeti i da bi bilo najbolje da sama probudi neznanca sa sofe (kako molim???). Chalmers nije mogla vjerovati što joj je službenik upravo rekao.

Nakon 20 minuta policija je ipak stigla u kuću. Bila su potrebna četiri policajca da izbace čovjeka iz Chalmersine kuće, a uljez je također postao agresivan kad se probudio. Nakon što je ovaj bizaran slučaj izašao u javnost policija iz Winnipega se očitovala o svemu. U očitovanju su rekli da se incident trenutno provjerava i da je službenik koji je savjetovao Chalmers da probudi uljeza dobio informaciju kako se ubuduće ponašati u sličnim slučajevima.

Ovaj bizaran slučaj iz Kanade je na kraju dobro prošao. Nakon policijske istrage utvrđeno je kako je provalnik vjerojatno ušao kroz vrata koja su zabunom preko noći ostala otključana. Također je utvrđeno kako je provalnik bio pod utjecajem alkohola, a nas zanima pod utjecajem čega je bio službenik kad je savjetovao Chalmers da ga ide probuditi.

TAGOVIkanada policija provalnik