Video

Tresi tu guzicu

PrethodnoSljedeće

Ne znamo što reći na video ove cure koja twerka pred malim djetetom

Mislili smo kako je prošao zadnji voz za twerkanje, ali izgleda kako još uvijek postoji ekipa koja voli ispasti blesava pred ostatkom svijeta.

Twerkanje je jedna od onih pojava za koje si u većini slučajeva svjestan kako se radi o ponižavajućem aktu vrlo vulgarne seksualne provokacije, ali uglavnom ti je teško odvojiti pogled od nekakve zamamne djevojke čija se lijepa velika guza ritmički trese u svim smjerovima. Ipak, nekada čovjeku bude neugodno, pogotovo kada se dogodi ovakva situacija.

U twerking ekvivalentu stare “fore” u kojem malom djetetu u usta gurneš cigaretu i misliš kako je to smiješno, ovaj video prikazuje djevojku iz Rio de Janeira koja senzualno trese svoju guzicu, dok dijete koje ne može imati više od tri godine prilazi s leđa, prima ju oko struka i nabija se, simulirajući valjda tako seks. Nismo mi nikakvi čistunci, štoviše, prljaviji smo od Mamićevih računa, ali ako je nekome ovo smiješno ili zabavno… eto, nama su uništili twerkanje za sva vremena, a vi mislite što hoćete!

TAGOVIdijete guza nastrano ples ponižavajuće seksi twerkanje vulgarno

Komentiraj