Viralno

PrethodnoSljedeće

Netko je pokušao kupiti travu online koristeći lažnu osobnu na ime Marvelovog Thora

Iako kod nas lažne osobne i nisu tako učestala stvar, u Americi i Kanadi, (posebice u Americi gdje se punoljetnost tj. doba kada možete legalno kupovati alkohol i cigare navršava tek sa 21-om godinom), mladi nerijetko pribjegavaju ovoj metodi. Gotovo da i nema klinca koji nije imao makar jedan lažni ID s kojim se pokušao progurati u klub, dignuti videokazetu za odrasle ili kupiti cigarete.

via GIPHY

Slučaj fake ID-a sam po sebi obično nije news worthy, no ovoga puta vlasnik lažne osobne je odlučio kako je njegov alter ego na osobnoj ni manje ni više nego Thor. Marvelov Thor.

Da, tako je, jedna osoba pokušala je proći kao norveški bog gromova dok je kupovao maricu online, kako to inače u Kanadi punoljetni ljudi legalno rade.

Na Twitteru je osvanula objava s fotkom lažne osobne na kojoj se nalazi ni manje ni više nego nasmiješeni, dugokosi Chris Hemsworth zvan Thor Thunder, na adresi 69 Big Hammer.

Možda najzanimljiviji detalj od svih je što je godina “izdavanja” 2012., godina kada su izašli Avengersi, a godina isteka 2017. kada je izašao Thor: Ragnarok.

Nažalost, dečku nepoznatog identiteta, kupovina nije uspjela.

TAGOVIChris Hemsworth fake ID lažna osobna Thor