Video

Motivirajuće

PrethodnoSljedeće

Njegova produktivna svakodnevica posramila bi i najveće radoholičare, a ima 95 godina

Izvor: Screenshot/Instagram/@asianfeed

Djedica koji ima 95 godina, a porijeklom je iz Japana, nedavno je motivirao i razveselio korisnike Instagrama, objavom svoje produktivne svakodnevice.

Naime, profil @asianfeed nedavno je objavio snimku jutarnje rutine ovog devedesetpetogodišnjaka. Na snimku je reagiraovelik broj pratitelja pa su nedavno odlučili objaviti i snimku koja prikazuje s čim se još ovaj aktivni djedica bavi sredinom dana.

Već u pet ujutro, ovaj radoholičar odlazi u šetnju sa svojom ženom, a u 6 započinje svoju jutarnju tjelovježbu. Nakon toga uzima kratku pauzu i u 7 provjerava aktivnost na svojim društvenim mrežama pa u 7 i 20 kreće s pisanjem dnevnog bloga. Blog piše do 8 nakon čega odmori i spava dva i pol sata te se vraća na pisanje i uređivanje svojeg bloga.

Poslije pisanja većinu vremena se bavi ostatkom kreativnih aktivnosti. Tako oko podneva crta autoportret i pola sata svira frulu. Vrtlarenje je još jedna aktivnost kojom si ispunjava dane, a rado odlazi i u obilazak lokalnih galerija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AsianFeed (@asianfeed)

Na njegovoj produktivnosti i trudu zavide mnogi, čak i puno mlađi korisnici koji su vidjeli video, a neke je ozbiljno motivirao.

„Ovaj čovjek je produktivniji od većine mojih vršnjaka“, rekao je jedan pratitelj, dok je drugi dodao da ga je ovaj video ujedno posramio i motivirao.

Mnogi komentari sada navijaju za objavu o poslijepodnevnim navikama ovog gospodina, ali za sad taj dio još nije objavljen na društvenim mrežama.

TAGOVIdevedetepetogodišnji djedica dnevna rutina Instagram produktivna svakodnevica viralni video