Viralno

Dokle ovo ide

PrethodnoSljedeće

Novo na meniju: Organizirani kriminal s daškom kanibalizma

Izvor: Shutterstock

Meksički narkokartel nove članove tjera na kanibalizam, pri čemu ih snimaju.

Članovi CJNG s oružjem

LADbible prenosi priču o The Jalisco New Generation Cartelu, koji su sami objavili snimku gdje jedan od njihovih članova jede srce neprijatelja ravno iz njegovih prsa.

Član CJNG jede srce

Na snimci se može vidjeti ubojica dok čući pored mrtvaca kojemu su svezane ruke i rastrgana prsa. Nakon što se ubojica počastio, u šali je ponudio griz i protivniku kojega je ubio. Tijelo ubijenoga pripada članu kartela Sinaloa kojega je ranio predvodio El Chapo.

El Chapo plače

U pozadini se može vidjeti još jedno mrtvo tijelo i drugi član CJNG bande koji se gosti iz njega.

“CJNG” banda jedan je od najdominantnijih kartela na području Meksika. Operiraju u barem 35 država, uključujući savezne države Meksika i Portoriko. Navodno ih predvodi Nemesio ‘El Mencho’ Oseguera Cervantes.

Tjeralica El Mencho

Ovakve ekstremne tehnike zastrašivanja koriste se kako bi preplašile protivničke bande i dio su Jalisco inicijacije od 2015. godine. Vjeruje se da je jedenje ljudskog mesa dio treninga u “školama terora”, dok su inicijacije dio njihove grupne filozofije – uspostavljaju osjećaj lojalnosti kartelu.

Osim toga, članovi uče različite borbene tehnike, upravljati oružjem te tehnike mučenja.

Jedan od bivših pripadnika CJNG-a izjavio je za Daily Beast da članovi dobiju na izbor koji će dio tijela pojesti te da ga moraju pojesti bez reakcije ili povraćanja. U suprotnom ih drugi članovi pretuku. Oni koji odbijaju ljudsko meso ne mogu otići ni pobjeći, dok one koji prekrše pravila ubiju ostali novajlije tako što im odrežu udove i glavu. Na kraju pojedu i njihovo meso.

Više o funkcioniranju The Jalisco New Generation Cartelu možete pročitati ovdje.

 

 

 

 

TAGOVICJNG el chapo inicijacija kanibalizam kartel narcos