Viralno

handmaid's wedding

PrethodnoSljedeće

Novovjenčani par završio na svim portalima zahvaljujući jednoj fotki koja je naljutila svijet

Fotografija: Shutterstock, A StockStudio

Unajmiti dobrog fotografa i imati lijepe fotke s vjenčanja jedna je od glavnih preokupacija svih parova koji odluče svoju vezu okruniti brakom. No, osim što žele imati lijepe fotke, parovi  ne žele biti isti “k’o svi ostali” te na razne načine pokušavaju biti drugačiji i posebni što ponekad baš i ne završi dobro, ma koliko posebno bilo.

Je li to slučaj i s ovim parom ili se možda radilo o izgubljenoj okladi- ne zna se, ali ovom fotografijom uspjeli su završiti na brojnim portalima i izazvati oštre komentare čitatelja. Pa da ne zavlačimo više kad ste već kliknuli na članak, ovo je skandalozna fotografija.

Snimka zaslona (352)

Kao što se vidi iz priloženoga, fotografija prikazuje mladoženje i njegove prijatelje kako stoje jedan pored drugoga s velikim osmjesima na licu dok mladenka i njezine djeveruše kleče na koljenima okrenute prema njima u srvenim haljinama.

Netko (ili svi) su vjerojatno mislili kako je fotka zabavna, no Internet se nije složio. Ljudi u komentarima se nisu mogli složiti radi li se o seksualno sugestivnoj “fori” ili “fori” koja predstavlja submisivnost žene prema mužu, ali svi su bili jednoglasni u tome da bi najbolje bilo da se ovakvo nešto nikada ne ponovi.

“Neukusno koliko može biti. Ja bih bila ta kuja bi se odbila ovako fotografirati čak i ako bi to prouzrokovalo veliku scenu na vjenčanju.”

“Samo kad bi me se pitalo, vjerojatno bih prekinula prijateljstvo.”

 “Da. Bila sam djeveruša više puta nego što želim priznati i 100% ne bih to učinila.”

 

TAGOVIfotografija vjenčanje