Viralno

the original milf

PrethodnoSljedeće

Od Američke pite prošlo je 20 godina, ali ne i za Stiflerovu mamu!

Glumica Jennifer Coolidge vjerojatno je najpoznatija upravo po ulozi Stiflerove mame iz popularne komedijske franšize “Američka pita”. Iako je Jennifer u svojoj karijeri imala i veće uloge u serijama kao “2 Broke Girls”, “Joey”, te u prvom i drugom nastavku filma “Legally Blonde” gdje je glumila uz Reese Whiterspoon, svoju vječnu slavu zaradila je titulom “originalnog MILF-a”.

Kratica MILF koja stoji znamo svi za što, koristi se pri opisivanju posebno seksualno privlačne majke. I iako je termin postojao i prije Američke pite, on je imao prilično negativan ugled i koristio se samo u žargonu na forumima ranih 90-tih. No, sam koncept MILF-a poznat je i ranije te je u filmu i pjesmi utjelovljen u liku Mrs Robinson.

Ipak, sam pojam MILF, popularizirao je upravo film Američka pita u kojem je lik Johna Choa (jednostavno nazvan ‘MILF Guy br. 2’) taj izraz upotrijebio za lik Jennifer Coolidge  – Jeanine Stifler.

Nakon filma, bujna plavuša okarakterizirana je kao originalni MILF te je stekla veliku  bazu obožavatelja. Jennifer se jučer pojavila u emisiji This Morning gdje je bila gošća povodom dvadesete godišnjice filma te je iznenadila gledatelje koji su se brzo bacili na Twitter prokomentirati njen mlađahan izgled.

Jennifer još uvijek podsjeća na legendarni lik sa zaštitnim znakom napućenih usana, bujnom plavom kosom i oblinama zbog kojih je izgledala vrlo slično napaljenoj mami iz popularne komedije iz 1999. godine.
I dok su je jedni nazivali legendom i pitali se stari li uopće, bilo je i onih koji je se ne sjećaju iz Američke pite već iz Plavuše s Harvarda, posebice po jednoj sceni koju je reprizirala i u studiju. Pogledajte i sami zaključite može li još uvijek proći kao MILF. I ne, nismo grozni jer je Jennifer još davno rekla kako joj je taj naziv baš simpatičan.

TAGOVIAmerička Pita Jennifer Coolidge milf Stiflerova mama