Viralno

Kroejša iz d best

PrethodnoSljedeće

Odličan GoPro video trojice francuskih mladića s odmora u Hrvatskoj postao viralni hit

Tri mladića su objavila video sa svog odmora u Hrvatskoj i video je postao pravi viralni hit, a pokrenuo je i lavinu komentara.

Sudeći prema putovnicama, Pascal Tang i njegova dva prijatelja dolaze iz Francuske. Video je uploadan na servis Vimeo prije četiri dana i pogledan je preko 130 tisuća puta. Ono što Pascal Tang nije očekivao je podrška iz Hrvatske i medijska pokrivenost kakvu je dobio jučer i danas. Dosta ohrabrujuće za prvi video objavljen na Vimeu, ne sumnjamo kako će doći još jednom.

Road Trip in Croatia 07.08.2015 – 21.08.2015 from Pascal Tang on Vimeo.

Videa koji promoviraju RH ima hrpa kao npr. ovaj i ovaj. Što je izdvojilo Pascalovu akciju u moru sličnih uradaka? Ne znamo, ali lijepo je da je jedna pozitivna priča postala viralna i ne treba ju okrenuti na negativno. Komentari ispod videa su itekako pozitivni.

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Ljudi se ljute na profilu Vlade što je Vlada uputila postavljača videa (ne Pascala, nego Marka koji je postavio Pascalov video na Vladin fan page) na Ministarstvo turizma. Nemojte se ljutiti na studentariju koja vodi društvenomrežne profile Vlade, oni ionako ništa ne mogu. Pokušali smo naći link izvornog posta na stranicama Vlade RH, ali toliko fejs ekipe postavlja probleme na njihove stranice misleći kako će ih “Vlada RH” riješiti da ni nakon nekolikominutnog skrolanja nismo uspjeli doći ni do jučerašnjeg dana.

Svi smo odgovorni za promociju Lijepe naše i svi imamo kakve-takve kamere i pristup internetu. Nažalost, većina nas posjeduje i selfie stickove. Pascal Tang nije napravio ništa što i vi sami ne možete, ali nam je drago da je ipak to napravio. Iduće ljeto – GoPro u ruke i idemo sami promovirati Hrvatsku. Kad već košarkaši ne mogu.

TAGOVIfacebook Hrvatska internet jadransko more more turizam video Vimeo viralni video

Komentiraj