Viralno

na spavanje!

PrethodnoSljedeće

OTIŠAO NA SPAVANJE Pravio se opasan pred bivšim protivnikom Mikea Tysona, nije dobro prošao

Izvor: Twitter Screenshot

Dok Mike Tyson glumi pčelicu, njegov bivši protivnik dijeli pravdu gdje pravda mora biti podijeljena.

Jednog vrlo nemirnog gosta BOXPARKA Wembleyja morao je primiriti član osiguranja i bivši britanski boksački prvak, Julius Francis na jedan vrlo bolan način. Snimka incidenta objavljenog na internetu prikazuje kako Francis, koji se između ostalog u svojoj bogatoj boksačkoj karijeri borio s Mikeom Tysonom 2000. godine, udara šakom u lice čovjeka koji je nosio plavu maramu znanu kao durag.

Tijekom vrhunca svoje boksačke karijere, koja se protezala sredinom 90-ih i 2000-ih, suočio se s nekim od najpoznatijih boraca u povijesti, uključujući već spomenutog Mikea Tysona, Vitalija Klička i Audleyja Harrisona. Dok je od Harrisona izgubio jednoglasnom odlukom, od Klička i Tysona je on bio taj koji je završio na podu nokautiran.

Isječak incidenta na Twitteru je podijelio Michael Benson iz talkSPORT-a, koji je napisao: “Bivši britanski prvak u teškoj kategoriji Julius Francis (koji se borio protiv Mikea Tysona) sada radi kao osiguranje na BOXPARK Wembleyju i danas je morao riješiti jedan problem…”

Muškarac kojeg je Francis udario šakom vrištao je na zaštitare, udario posjetitelja koji mu se suprotstavio, a također je viđen kako gura muškarca koji je stajao ispred mjesta događaja. Kada je tip sa duragom dobio što je zaslužio, prijatelji su mu priskočili u pomoć i dovikivali “je li to bilo potrebno?”. Prije toga nisu imali hrabrosti, ali možda i bolje za njih.

Bensonov isječak do sada je skupio preko četiri milijuna pregleda, a reakcije na Francisove postupke variraju od onih koji mu čestitaju što je smirio, očito izrazito agresivnog muškarca, do onih koji osuđuju ovakvo iskaljivanje na amateru.

Ako nas pitaš (a ne pitaš, ali svejedno ćemo ti reći)… Ako radiš probleme, budi spreman na probleme.

TAGOVIboks boxpark ko Wembley