Viralno

da ponesemo papuče?

PrethodnoSljedeće

Ova žena planira veliku proslavu kako bi se udala za svoj…poplun

Svi znamo osjećaj. Ponedjeljak ujutro, odvajanje od toplog kreveta i dekice čini se najvećim životnim izazovom. Jedan snooze, drugi snooze, nekako se izvučemo iz kreveta, a u utorak opet ista priča. Svakodnevna borba.

Pogotovo zimi, svi bi najradije ostali u krevetu bar još malo, a na kraju dana jedva se čekamo u njega vratiti. No, opet ima ljudi koji su i to doveli do krajnosti i sada se neka žena, imena Pascale Sellick, želi udati za svoj poplun.

Da, dobro ste pročitali.

Poplun.

Pascale opisuje odnos sa svojim poplunom kao “najintimniju i najsigurniju vezu” koju je ikad imala. “Uvijek je bio tu za mene i pružao mi najčvršće zagrljaje.”

Pravimo se na trenutak da je ovo sasvim normalna stvar i osvrnimo se na samu ceremoniju vjenčanja između ove žene i popluna.

Screenshot_54

Neobična ceremonija održat će se u Rougemont Gardensu u Exeteru, u nedjelju 10. veljače u 14 sati, nakon čega slijedi ‘besplatna svadba’ u slavnoj umjetničkoj kući u Fore Streetu. Zavjeti će se pročitati pred kolegom umjetnikom koji će voditi obred.

Kao i na svim vjenčanjima, tako i na ovome postoji nekakav kodeks odijevanja, a on uključuje pidžamu, kućni ogrtač, papuče i plišanog medvjeda. Još uvijek nije otkriveno što će poplun nositi.

After party biti će sasvim standardan – svadbeni bend, govori i rezanje torte. Ništa čudno. Za ovu ceremoniju, Pascale je angažirala i organizatoricu vjenčanja koja je svoj angažman prokomentirala ovako:

“Ovo je najizuzetnija umjetnost. Zaista sam sretna što sam uključena. Valentinovo može biti depresivno za mnoge ljude tako da se nadamo da će to podići moral ljudi.”

Ne znamo jesmo li razočarani ili nam je malo laknulo što se ovdje očito radi o nekom vidu “promocije” ove umjetnice ili možda agencije za vjenčanje. U svakom slučaju- sretno mladenci?

Komentiraj