Viralno

ništa nije preveliko

PrethodnoSljedeće

Ova žena pokopala sve muškarce koji ne vole prezervative, zajedno s njihovim glupim izgovorima

Izvor: Shutterstock

Izvlačite se kako vam je preveliki pa ne biste baš koristili kondome? Imamo lošu vijest, jedna djevojka pokopala vam je sve nade da će te se ikad više izvući na taj izgovor. Sada i službeno ne postoji isprika da muškarci ne nose zaštitu nakon što je na društvenim mrežama konačno razotkrivena stara dobra laž “prevelik mi je za kondom““.

Žena na TikToku prenijela je video svoje prijateljice Jo Jordan kako stavlja kondom preko stopala kao čarapu i navlači ga po svojoj nozi sve preko koljena i bedra što je na kraju izgledalo poput bizarne čizme od gume.

@theel_inloserWhat a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue – Marvin Sease

TikTokerica, koja radi u trgovini za odrasle postala je prava senzacija kada je njezin video kako navlači kondom preko noge dosegnuo više od 14 milijuna pregleda.

Prema globalnim podacima, prosječna veličina penisa u erekciji kreće se između 12 i 17 centimetara. Da stvar bude još gora po muškarce, prosječna veličina kondoma počinje od 17 centimetara, tako da svi izgovori padaju u vodu. No nije sve tako crno, znanstvenici su počeli sa testiranjem kontracepcijskih pilula za muškarce koje bi ako se pokažu učinkovite, mogle zamijeniti kondome.

TAGOVIkondomi tiktok viralno