Viralno

PrethodnoSljedeće

Ovaj čovjek zna kako treba s razmaženim klincima

Previše roditelja danas voli vjerovati kako su njihova djeca slatki mali anđeli koji nikada ne čine ništa loše. Ne samo to već svaki drugi roditelj valjda vjeruje da je rodio/napravio genijalca. Upravo takvi roditelji su zaslužni što po svijetu hodaju mala razmažena derišta koja će sutra izrasti u šupke od ljudi. Poput ona dva klinca iz Splita što su pretukla malog ježa. I nemojte ih ni slučajno opravdavati sa “djeca su, ne znaju”. Ta “djeca” idu u 8. razred što znači da imaju 14 godina. S 14 godina znaš što je dobro što je loše. S 14 godina znaš da ako cipelariš malu životinju, ona će vjerojatno umrijeti. A ako ne znaš, onda si 14-ogodišnje dijete s poteškoćama u razvoju i ne bi trebao hodati okolo bez odrasle pratnje. Znači ta djeca su ili zla ili retardirana. Treće opcije nema. Ona nisu “samo djeca” niti su to “dječja posla”. Jer zašto su onda dva mlađa, 11-godišnja djeteta pokušala spasiti ježa i pomogla mu? Kako to da djeca mlađa od njih znaju što je ispravno? Kako to, kako to…

Previše roditelja danas je “odgojilo” šupke. Neki jer su i sami šupci, neki jer ne kuže baš cijelo to “roditeljstvo” i što ono znači. Jedni od takvih zaslužni su i za ovaj mladi primjerak koji je u podzemnoj, u vlaku u kojem je bila gužva, odlučio sjesti preko tri mjesta i buljiti u svoj mobitel, bez ikakve namjere da se pomakne, ili ne daj Bože, digne. Najgore od svega je što je kraj njega sjedila i njegova mama.

Screenshot_1

Kako se ponašati kada ti takav razmaženi klinac stane na put, ili u ovome slučaju sjedne na mjesto, najbolje je pokazao ovaj čovjek koji je jednostavno… na njega sjeo. Ok, možda ovo nije rješenje u svakoj situaciji, ali u ovoj, napravio je najbolje što je mogao, a reakcija klinca je priceless.

Screenshot_4

Ne treba ni napominjati, čovjek je na jedan dan postao heroj na Twitteru.

TAGOVIodgoj razmažena djeca

Komentiraj